The Hidden History of the Incredibly Evil Khazarian Mafia

http://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

Cortina este acum tras înapoi pentru a expune pe deplin Khazarian Mafia și e planul rău să se infiltreze, tiraniza întreaga lume și să elimine toate avraamice Religii și permit numai babilonian Talmudism lor, de asemenea, cunoscut sub numele de Luciferianism, satanism sau cult vechi Baal.

și Mike Harris

 

Notă: Istoria Khazarians, în special Khazarian Mafia (KM), cel mai mare Organized Crime Syndicate că oligarhia Khazarian transformat într prin desfășurarea lor de babiloniană Banilor Magick, a fost aproape complet excizat din cărțile de istorie.

Ziua de azi KM știe că nu poate funcționa sau exista fără secretul abject, și, prin urmare, a petrecut o gramada de bani cu istoria sa excizat din cartile de istorie, în scopul de a împiedica cetățenii lumii de la a învăța despre ei “Evil dincolo de imaginație”, care împuternicește acest Lume cel mai mare Organized Crime Cabal. Autorii acestui articol au făcut tot posibilul pentru a învia această pierdut, istorie secretă a Khazarians și mare a acestora International Organized Crime Syndicate, cel mai bine denumită Khazarian Mafia (KM) și să facă această istorie la dispoziția lume prin intermediul internetului, care este noul Gutenberg Press.

A fost extrem de dificil de a reconstrui această istorie secretă ascunsă de KM, deci vă rugăm să scuză orice inexactități sau erori minore, care sunt neintenționate și se datorează dificultății în dezgropare adevarata istorie a Khazaria și mafia lui. Am făcut tot ce putem pentru a reconstrui.

Acesta a fost Mike Harris, care conectat punctele și a făcut descoperirea reală a prezenței istorie și sânge secrete jurământ Khazarian Mafiei de a se răzbuna pe Rusia pentru a ajuta americanii câștiga Războiului Revoluționar și Războiul Civil, precum și jurământul lor de sânge de răzbunare împotriva Americii și americani pentru a câștiga aceste războaie și susținerea Uniunii.

La Conferința sirian privind combaterea terorismului și extremismului religios 01 decembrie 2014 – în lucrarea sa Discursul, Veteranilor Astăzi Senior Editor și director Gordon Duff făcute publice  pentru prima dată că mondial Terorismul este, de fapt datorat în mare International Organized Crime Syndicate asociate cu Israel. Această dezvăluire a trimis șoc-valuri  la Conferința și aproape instantaneu în întreaga lume, ca aproape fiecare lider mondial primit rapoarte de divulgare istoric Gordon Duff potrivit căreia aceeași zi, unele în câteva minute. Și undele de soc de la discursul său istoric în Damasc continuă să reverbereze în întreaga lume, chiar până în zilele noastre.

Acum știm că KM duce un război secret împotriva Americii și americani prin utilizarea de fals-pavilion Gladio-stil terorismului, precum și prin intermediul Sistemului ilegal si neconstitutional Federal Reserve, IRS, FBI, FEMA, Securitate Internă și TSA . Știm sigur că KM a fost responsabil pentru implementarea unui interior de locuri de muncă, Gladio stil de atac fals-pavilion asupra Americii pe 9-11-01, precum și bombardarii Murrah Bazându-se pe 19 aprilie 1995.


Istoria ascunsă a Incredibil Evil Khazarian Mafia

 

100-600 AD – o societate incredibil de rău apare în Khazaria:

Khazarians se dezvolta într-o națiune condusă de un rege rău, care a avut artele negre babiloniene antice, oligarhi oculte care servesc ca curtea sa. În acest timp, Khazarians devenit cunoscută în țările din jur ca hoți, criminali, bandiți drumuri, și pentru asumarea identității acestor călători au ucis ca o practică profesională normală și modul de viață.

600 AD – Ultimatum este livrat de Rusia și alte țări din jur:

Liderii națiunilor din jur, în special Rusia, au avut atât de mulți ani de plângerile cetățenilor lor, care, ca grup, ei livrează un ultimatum regelui Khazarian. Ei trimit un comunicat împăratului Khazarian că el trebuie să aleagă una dintre cele trei religii avraamice pentru poporul său, și să-l religia oficială de stat și solicită tuturor cetățenilor Khazarian să o practice, și de a socializa toți copiii Khazarian să practice această credință.

Regele Khazarian a fost dat posibilitatea de a alege între islam, creștinism și iudaism. Regele Khazarian ales iudaismul, și a promis să rămână în cadrul cerințelor impuse de alianța din jurul națiunilor conduse de către țarul rus. În ciuda acord și promisiunea lui, regele Khazarian și cercul său interior de oligarhi păstrat practica vechi babilonian negru-magie, de asemenea, cunoscut sub numele Secret satanism. Acest satanism secret implicat ceremonii oculte oferind sacrificiu copil, după ce “sângerare le”, băut sângele lor și mănâncă inimile lor.

Secretul întunecat profunda a ceremoniilor oculte a fost că toți s-au bazat pe vechi cult Baal, de asemenea, cunoscut sub numele de cult din Owl. În scopul de a pacali confederației a națiunilor conduse de Rusia, care au fost uitam Khazaria, regele Khazarian contopit aceste practici negru-magick luciferice, cu iudaismul și a creat o religie satanic-hibrid secret, cunoscut sub numele de babilonian Talmudism. Acest lucru a fost făcut religia națională a Khazaria, și hrănit același rău care Khazaria a fost cunoscut pentru înainte.

Din păcate, Khazarians au continuat căile lor rele, jefuirea și uciderea a celor din țările vecine care au călătorit prin Khazaria. Tâlhari Khazarian de multe ori a încercat să-și asume identitatea lor după ce au ucis pe acești vizitatori, și au devenit maeștri ai deghizări și identități false – o practică ei au continuat chiar până în zilele noastre, împreună cu lor ceremonii oculte sacrificiu copil, care sunt de fapt vechi cult Baal.

1000 AD – Rusia și popoarele din jur s-au săturat și ia măsuri:

Despre 1000 AD, rușii au condus un grup de națiuni din jur Khazaria și invadat el, pentru a opri crimele Khazarian împotriva poporului lor, care a inclus răpire a copiilor lor mici și sugari pentru ceremoniile lor jertfă de sânge la Baal. Regele Khazarian și curtea sa interioară de criminali și ucigași a ajuns să fie cunoscut sub numele de Khazarian Mafia (KM) de către țările vecine.

Liderii Khazarian au avut o rețea de spionaj bine dezvoltată prin care au obținut avertizare prealabilă și a fugit de la Khazaria la națiunile europene la vest, luând mare avere cu ei în aur și argint. Ei pus scăzut și regrupat, în timp ce asumarea de noi identități. În secret, ei au continuat sânge copil și jertfă ritualurile lor satanice, și de încredere Baal să le dea întreaga lume și toate bogățiile sale, așa cum au susținut că le-a promis, atâta timp cât au păstrat de sângerare afară și sacrifica copii și sugari pentru el.

Regele Khazarian și curtea sa mafia complotat răzbunare veșnică împotriva rușilor și națiunile din jur care au invadat Khazaria și ia dus de la putere.

Khazarian Mafia invadează Anglia după ce a fost expulzat de sute de ani:

Pentru a realiza invazie lor, au angajat Oliver Cromwell a ucide regele Carol 1, și să facă Anglia sigur pentru bancar din nou. Acest lucru a inceput engleză civile Wars care sa dezlănțuit timp de aproape un deceniu, rezultând în regicid a familiei regale și sute de nobilimii engleză autentic. Acesta este modul în care Londra a fost înființat ca capitalului bancar a Europei și a lansat la începutul Imperiului Britanic.

Untitled-76-587x512

 

Khazarian Mafia (KM) decide să se infiltreze și deturneze toate Mondială Banking folosind babilonian negru-Magick, de asemenea, cunoscut sub numele babilonian Banilor Magick sau arta secreta de a face bani din nimic, de asemenea, folosind puterea de cametei dăunător de a acumula interes:

KM folosit averea lor de a intra într-un nou sistem de bancar, pe baza secretă babilonian negru-magie bani magie care au susținut că au învățat de la spiritele rele ale lui Baal, în schimbul copiilor lor multe sacrificii pentru el.

Acest babilonian bani magia implicat stația de certificate de credit hârtie pentru depozitele în aur și argint, ceea ce a permis călătorilor să călătorească cu banii lor într-o formă care a oferit înlocuirea ușoară ar trebui să pierd certificatele sau le-au furat.

Interesant cum foarte problema care a fost începută de către Khazarians a avut, de asemenea, o soluție oferită de ei. În cele din urmă regele Khazarian și curtea sa redus înconjurătoare infiltrat Germania cu un grup care a ales numele “Bauer” Germania să le reprezinte și să pe sistemul lor alimentate cu Baal a răului. Bauer a Scutului Roșii, care a reprezentat pe bază de sânge secrete copii jertfele lor, a schimbat numele in Rothschild (aka “copil al stâncii, Satan”).

Rothschild-zii ca masculin față de Khazarian Mafia (km) infiltra și deturneze britanic bancare și apoi deturneze întreaga națiune Angliei:

Bauer / Rothschild a avut cinci fii care s-au infiltrat și au preluat bancar european și City of London sistemul băncilor centrale prin diverse operațiuni sub acoperire vicleni, inclusiv un raport fals de Napoleon a câștiga împotriva britanicilor, când de fapt a pierdut. Acest lucru a permis Rothschild a folosi fraudă și înșelăciune a fura averea nobilimii limba engleză și a aterizat mica nobilime, care a făcut investiții de afaceri cu orașul instituțiilor bancare Londra.

01-Jacob-Rothschild

Rothschild-zii instituit un sistem privat bancar Fiat care specializat în a face bani falși de la nimic – încărcare camătă pernicioasă pentru poporul britanic, folosind ceea ce ar fi fost banii lor proprii.

Aceasta a fost arta neagră a babilonian banilor magie; au susținut la interior că astfel de tehnologii și puterea bani secretă au fost puse la dispoziția lor de către Baal, din cauza copilului frecvente sângerare-out și sacrificiile ritualurile lor lui Baal.

După ce au infiltrat și deturnat sistemul bancar britanic, au încrucișat cu Royals britanice și infiltrat și complet deturnat toate din Anglia și toate instituțiile sale majore. Unii experți consideră că familia Rothschild genocided membrilor familiei regale de asteptare de reproducere ilicite și preacurvar secret gestionate cu propriile lor bărbați Khazarian pentru a înlocui Royals cu propriile lor pretendenți la tron.

Khazarian Mafia (KM) salariile un efort international pentru a eradica Kings care conduc de dreptul divin al lui Dumnezeu Atotputernic:

Deoarece KM pretinde a avea un parteneriat personal cu Baal (aka Devil, Lucifer, Satan), din cauza sacrificiilor lor să-l. Ei detest orice regi care conduc sub autoritatea lui Dumnezeu cel Atotputernic pentru că cele mai multe se simt responsabilitatea de a vă asigura propriile lor persoane sunt protejate de infiltrați și trădătoare “Dușmani în cadrul Gates.”

În anii 1600, KM ucide Royals britanice și substituie propriile falsuri. În anii 1700, ei omorî Royals franceze. Chiar înainte de Primul Război Mondial au crimă, austriac arhiducele Ferdinand a începe WW1. În 1917 au adunat armata lor KM, bolșevicii, și să se infiltreze și deturneze Rusia, crima țarul și familia sa cu sânge rece, baionetă fiica lui favorită prin piept și fura toate comorile de aur, argint și arta rusă. Chiar înainte de WW2, ei omorî Royals austriece și germane. Apoi au scăpa de Royals chinezi și disempower conducătorul japonez.

Ură intensă Khazarian Mafia de oricine care mărturiseau credința în Dumnezeu, dar orice dumnezeu lor Baal le-a motivat să ucidă regi și drepturi de autor, precum și asigurați-vă că nu se poate pronunța. Ei au făcut același lucru cu presedinti americani – derularea operațiunilor sub acoperire sofisticate pentru a le privează de putere.

În cazul în care nu funcționează KM le asasinează, așa cum au făcut la McKinley, Lincoln și JFK. KM vrea sa elimine orice conducători puternici sau oficiali aleși care îndrăznesc să reziste puterea lor babilonian bani-magie sau puterea lor ascuns dobândită prin implementarea lor de rețea lor compromis uman.

Rothschild-zii crea traficul de narcotice internațional, în numele KM:

Rothschild-zii apoi a fugit pe ascuns Imperiul Britanic și artizanale un plan de rău pentru a recupera sumele mari de aur și argint britanicii au fost de plată în China pentru mătase de calitate superioară și condimente care au fost disponibile oriunde în altă parte.

Rothschild-zii, prin rețeaua lor de spionaj internațional, a auzit de opiu turcesc și caracteristicile sale formativa. Ei desfășurat o operațiune sub acoperire pentru a cumpăra opiu turcă și vândă în China, infectarea milioane cu un obicei prost de opiu, care a adus înapoi aurul și argintul în cuferele Rothschild, dar nu la britanici Poporului.

Dependențele de opiu create de vânzările de opium Rothschild către China prejudiciate China atât de mult încât China plecat la război de două ori să-l oprească. Aceste războaie au fost cunoscut sub numele de Boxer rebeliunile sau Opium Wars.

Banii familia Rothschild a câștigat din vânzarea de opiu a fost atât de mare încât au devenit chiar mai dependent de banii ușor decât persoanele dependente de opiacee au fost de opiu.

Rothschild-zii au fost sursa de finanțare din spatele stabilirea coloniilor americane, prin încorporarea Hudson Bay Company și alte companii comerciale pentru a exploata Lumea Noua a Americilor. A fost anii Rothschild care a ordonat exterminarea în masă și genocidul poporului indigene din America de Nord pentru a permite exploatarea vastelor resurse naturale ale continentului.

Anii Rothschild a urmat, de asemenea, același șablon de afaceri în Caraibe și în Asia sub-continentul India, care rezultă în uciderea a milioane de oameni nevinovați.

Rothschild-zii începe comerțul internațional cu sclavi, o întreprindere care mai consultat și aceste oamenii răpiți ca simple animale – o vedere care Khazarians ar impune pe toți oamenii din lume care nu făceau parte din cercul lor rele, pe care unii numit “Old Nobilimea Neagră “:

Următor mare proiect Rothschild a fost de a începe comerțului cu sclavi la nivel mondial, cumparand sclavi din șefi de trib strâmbe din Africa care au lucrat cu ei să-l răpească membrii triburilor concurente de vanzare ca sclavi.

Comercianții de sclavi Rothschild apoi a luat aceste sclavi răpiți pe navele lor în celule strâmte în America și Caraibe, unde au fost vândute. Mulți au murit pe mare din cauza condițiilor proaste.

Bancherii Rothschild învățat de timpuriu că războiul a fost o modalitate foarte bună de a dubla banii într-un timp scurt de împrumut bani pentru ambele părți aflate în conflict. Dar pentru a fi colecții garantate, ei au trebuit să se legilor fiscale trecut, care ar putea fi utilizate pentru a forța plata.

KM Rothschild privat Fiat contrafăcute banksters complot răzbunare veșnică împotriva coloniștilor americani și Rusia, care le asistat pentru a pierde Războiului Revoluționar:

Când familia Rothschild pierdut Revoluției Americane, ei a dat vina pe țarul rus și rușii pentru a asista coloniștilor de o blocare Nave britanice.

Ei jurat răzbunare veșnică pe coloniștii americani, așa cum au avut-o când rușii și aliații lor zdrobit Khazaria în 1000 AD.

Rothschild-zii și oligarhia de limba engleza care le înconjurat complotat moduri de a relua Americii, iar acest lucru a devenit obsesia lor principal.

Planul lor a favorizat este de a crea o bancă centrală americană, oferind magie bani babilonian și a contrafacerii secret.

Rothschild KM încearcă să reia Americii în 1812, în numele Khazarian mafiei dar nu reușește, din nou, din cauza interferențelor rusesc:

Acest eșec înfuriat Rothschild KM, iar ei complot din nou răzbunare veșnică atât împotriva rușilor și coloniștii americani și intenționează să se infiltreze și deturneze ambele națiuni și benzi activelor, tiraniza și apoi mass-crimă ambele națiuni și populație a acestora.

Încercările de kilometri să înființeze o bancă centrală americană privat sunt blocate de către președintele Andrew Jackson, care le-a numit satanic și a promis să-i cale de harul și puterea lui Dumnezeu Atotputernic.

Cele banksters Rothschild regrupa și de a continua încercările lor sub acoperire pentru a instala propriile lor babilonian banca de bani magia în interiorul Americii.

În cele din urmă, în 1913, Rothschild KM reușește stabilire a unui cap de pod important în interiorul Americii – și un dușman rău de tot american intra pe porțile Americii:

În 1913, Rothschild km a fost în măsură să stabilească un cap de pod prin mituirea strâmbă, membri ai Congresului trădătoare pentru a trece ilegal, neconstitutionale Legea Federal Reserve în Ajunul Crăciunului fără un cvorum necesar. Legea a fost apoi semnat de un strâmb, a cumparat de pe președinte, care a fost un trădător în America, la fel ca membrii Congresului care au votat pentru el.

SMALL_ourlittleponzischeme1 (2)

Rothschild KM apoi a crea un sistem de impozitare ilegal în America de:

KM pune un sistem ilegal, taxa neconstitutionale în loc, în scopul de a se asigura că americanii ar trebui să plătească pentru nivel înalt de cheltuieli USG, aprobat printr-un off-a cumpărat, strâmb Congresul și marionete prezidentiale, a pus în aplicare de către campanie KM corupt finanțe.

Este ușor de KM de a acumula suficienți bani pentru a alege oricine doresc, pentru că atunci când controlează o bancă care este un falsificator mare secret, ai toți banii făcut pentru tine pe care o doriti. În aproximativ în același timp că au creat sistemul fiscal ilegal în America, ei mituit de asemenea, membri ai Congresului sa aprobe Internal Revenue Service, care este agenția lor colectie particulara încorporate în Puerto Rico.

Curând după aceea, au înființat Biroul Federal de Investigații a proteja banksters lor, pentru a servi nevoile lor, de acoperire și a le împiedica vreodată să fie urmărită penal pentru ritualuri de sacrificiu copil, rețelele lor pedofili; precum și pentru a servi, de asemenea, ca o operațiune sub acoperire Intel în numele lor.

Rețineți că FBI-ul nu are nici o cartă oficial, în funcție de Biblioteca Congresului, și nu are dreptul să existe sau să elibereze salarii.

Rothschild KM desfășurat revoluția bolșevică din Rusia pentru a extrage incredibil Savage răzbunare, sângeros pe ruși nevinovați, pe care le-au pus la cale de mai mulți ani, de când Khazaria a fost distrus:

Rothschild KM pre-organizat și inginerie Revoluția rusă, cu ajutorul băncilor sale centrale să plătească pentru infiltrarea bolșevică a Rusiei și revoluția lor, în numele Khazarian Mafiei (KM).

cid_part1_06030604_00040805mounet5

 

Într-o bloodletting sălbatic și inuman bine planificat, care a uimit lumea, bolșevicii s-au dezlănțuit în furie plin, în numele KM pentru a obține răzbune pe ruși. Acest lucru a fost planificat de la distrugerea Khazaria.

Bolșevicii, la direcția de Rothschild KM, violat, torturat și ucis mass-aproximativ 100 de milioane de rusi, inclusiv femei, copii și sugari. Unele dintre torturii și sângeroase a fost atât de extremă, noi nu vom menționa aici, în acest articol.

Dar cititorii care doresc să știe să faci ceva în cercetare pe internet profunzime pe “Teroarea Roșie” sau “bolșevic CEKA” sau viziona filmul clasic “Checkist”, care este disponibil pe http://www.youtube.com.

Rothschild Khazarian Mafia (KM), din nou, a decis să oaie-dip ele și infiltrat și deturnat toate iudaismului:

Rothschild KM creat un plan pentru a controla toate iudaismului și Judaics minte-Kontrol. Rothschild KM a deturnat iudaism, aceasta model de pe babilonian Talmudism (Luciferianism sau satanism), și a câștigat controlul asupra bancar și profesiile de pe Wall Street, în general, Congresul, mass-media majore; împreună cu cele mai multe avere și mijloacele economice de succes.

Astfel, Rothschild KM ar putea trece în bogăție și succes la acele Judaics care au baut lor Kool-aide și să le utilizeze ca decupaje active și Sayanims. În acest fel, Rothschild deturnat iudaismului.

Finanțarea lor din Knesset-ului israelian si constructii de ea folosind arhitectura oculte mason afișat angajamentul lor față de ocult și babilonian Talmudism și tot răul care îl însoțește, inclusiv sacrificarea copiilor zeului lor secrete Baal. Ei au înființat un sistem de NWO numit World sionism care a învățat și inoculată Judaics sensibile cu o iluzie grup paranoic de superioritate rasială, care presupune ca toate neamurile au fost intenția de a-uciderea în masă toate Judaics.

116987567IuRPMv_fs2

Ei au numit acest iluzie iudaic masă rasial-paranoic de cucerire a lumii, “World sionism”, care este de fapt o formă de sub acoperire babiloniene Talmudism sau Luciferianism care au fost necunoscute la Judaics de masă. Sistemul a fost proiectat pentru a utiliza Judaics ca acoperire, dar și pentru a le unge cu babilonian bani-putere, pentru a le folosi ca decupaje, și de a fi mai târziu sacrificat la Lucifer în două etape.

Prima etapă va fi un lor planificat al doilea război mondial în lagărele de muncă naziste, tăiat de la aprovizionarea, ducand la moartea a aproximativ 200.000 de Judaics de foame si boli, impreuna cu aproximativ 90.000 de deținuți de bază non-iudaice din aceleași cauze, potrivit Crucii Roșii respectate cifrele oficiale. Acest număr este de 5% din ceea ce Khazarian Mafia (aka sioniștii Mondiale) revendicare.

A doua mare sacrificiu ar fi una definitivă, atunci când lor Noua Ordine Mondială luciferica Regele ar fi pus în putere, iar când toate cele trei religii avraamice ar fi eradicat – mai ales iudaismul, care ar fi învinuit pentru toate războaiele și distrugerea lumii.

Până atunci, familia Rothschild s-ar transforma din nou intr-o noua identitate complet nu sunt asociate cu iudaismul sub nici o formă, nici măcar Mondială sionismul.

Este important să realizăm că Rothschild KM luat Germania până la nimic, după primul război mondial, a creat un vid de fascism, și apoi reconstruit-o, creând nazismului și instalarea lui Hitler ca un contra-forță pentru bolșevismul rus lor.

Hitler a devenit o problemă pentru KM când a rupt gratuit și începe acționează în interesul poporului german și oamenii liberi din lume, și a dezvoltat sistemul său propriu bancar liber de Rothschild.

Hitler a introdus un sistem financiar care a fost liber de camătă și benefic pentru clasa muncitoare. Acest lucru mandatat distrugerea totală a Germaniei și a poporului german, deoarece Rothschild și Khazarians nu ar putea permite un sistem economic care nu depind de camătă să existe.

Vedem același lucru astăzi cu războiul Khazarian împotriva Islamului, pentru că Islamul interzice camătă. Acesta este motivul pentru Israel este atât de vocal și agresiv despre distrugerea poporului islamice din lume.

KM de așteptat ca acest lucru să fie o mare doilea război mondial și când a sprijinit ambele părți, acest lucru ar putea fi folosite pentru a industrializa întreaga lume și pentru a maximiza bankster banii lor de putere.

Netenyahoom-(R)

Rothschild KM apoi mituit și a indus membri ai Congresului pentru a trimite soldați americani la pre-stadiul lor și inginerie Primul Război Mondial:

Ca o continuare a modelului lor bine dovedit, de finanțare ambele părți, în orice război pentru a maximiza profiturile, achiziționarea mai multor fonduri federale de impozitare și creșterea puterii internaționale, Rothschild Khazarians din nou mituiți, șantajate și induse membri ai Congresului să declare război împotriva Germaniei în 1917.

Acest lucru a fost facilitat de un KM atac fals-pavilion cu scufundarea Lusitania.

Rothschild KM sa dezvoltat de la modelul obișnuit de secret de așteptare atacuri false-pavilion o procedură standard de operare pentru inducerea americani sa războaie pentru Khazarian Mafia.

După al doilea război mondial a fost terminat, Rothschild KM desfășurat Războiului Rece, și folosit acest lucru ca o scuză pentru a aduce oameni de știință naziști și a experților minte-Kontrol în America sub Operațiunea Paperclip.

Acest lucru le-a permis să înființeze un sistem de spionaj și spionaj la nivel mondial care a depășit cu mult orice a eforturilor lor anterioare.

În cadrul acestui nou sistem, ei continuă să se infiltreze și deturneze toate instituțiile americane, inclusiv a diferitelor sisteme americane bisericii, Francmasoneria (în special Ritului Scotian și York Ritului), armata SUA, US Intel, si majoritatea contractorilor privați de apărare, sistemul judiciar și cel mai agenții ale GSU, inclusiv cele mai multe guverne de stat, și ambele partide politice majore, precum.

RothschildBankingMeme1

Rothschild KM stabilește naziste de lucru Tabere ca un pretext pentru a manipula mai târziu aliați în acordarea de propria lor colonie privat în Palestina, folosind terenuri furate de la palestinieni:

Rothschild km a fost capabil de a utiliza lor de auto mis-marcat, așa-numita “holocaust”, pentru a servi ca un declanșator minte-Kontrol pentru a contracara și rezista orice critică a căile lor sioniste.

Adevărul era că Rothschild KM înființat lagărele de muncă naziste pentru a face profituri uriașe pentru corporatii lor, care a fugit tabere de muncă și furnizate masina de război nazist.

Odată ce Rothschild KM câștigat propria lor patrie privat în Israel în 1947, prin manipulări politice sub acoperire, au început pentru a vedea secret toate Palestina ca lor nou Khazaria, și a început complot cum să genocid pentru toți palestinienii și fura tot Palestina ei înșiși. Planurile lor includ fantezia lor de a construi o “mare Israel”, prin preluarea întregului Orient Mijlociu și manipularea mut american goyim să lupte și să moară în numele lor, luând toate terenurile arabe pentru Israel și Khazarian Mafia (KM), astfel încât acestea pot activ benzi averea lor și a resurselor naturale, în special petrol brut lor.

Peer-revizuite Johns Hopkins cercetare genetica recente de un respectat iudaic MD arată că 97,5% din Judaics care trăiesc în Israel au absolut nici o veche ADN ebraică, sunt, prin urmare nu semiți, și nu au legături de sânge vechi cu Palestina, la toate. Prin contrast, 80% din palestinieni transporta vechi ADN-ului ebraică și, prin urmare, sunt semiți reale, și au legături de sânge vechi cu Land palestinian. Acest lucru înseamnă că reale anti-semiții sunt israelienii care sunt fura terenuri palestiniene, în scopul de a construi așezări israeliene, și este israelienii care sunt cele tiranizată și mass-uciderea palestinienilor nevinovați.

Khazaria1

Rothschild KM decide să transforma din nou și să extindă rândurile lor:

Între timp Rothschild KM dat seama că ei nu au putut sta ascuns mai mult timp de la public, cu excepția cazului în care sa transformat din nou și extins conducerea lor secrete.

Așa că au muncit din greu pentru a se infiltra în continuare și deturneze Francmasoneria și ramurile sale secrete, și inaugurat membrii de top în ritualurile lor de rețea de pedofili și sacrificiu copil.

De asemenea, membrii cheie ai Congresului au fost introdus în rețeaua lor satanic secrete, oferindu-le putere specială, de mare USG, militare și pozițiile Intel, însoțită de mari recompense monetare si starea de mare. Masive fronturi KM de spionaj, folosind israeliano-Americam “israeliano-primul” cetățenii duble ca decupaje au fost înființate în interiorul Americii la pâlnie bani falși banksters Khazarian de a politicienilor pentru campaniile lor electorale, în scopul de a deține și control ale acestora, atunci când ales.

AIPAC

Rothschild KM decide să superi-Kontrol maselor americane pentru a face mult mai ușor să-i manipuleze în aprobarea războaie ilegale, neconstitutionale neprovocate, nedeclarate, unwinnable, permanente necesare pentru a face profituri uriașe și să câștige mai multă putere mondială:

Whydowehavewars

Rothschild KM a decis pentru a obține controlul complet asupra tot învățământul public prin crearea Departamentul de Educație și crearea globalist și curriculum socialiste bazate pe corectitudine politică, diversitate și “perversiune este normale” învățăturile. Fluorul se adaugă în apa publică și pasta de dinti, stomatologie sunt minte kontrolled să creadă că fluorura previne aparitia cariilor, si nu este dăunătoare pentru functionarea creierului sau funcției tiroidiene, care este.

Adăugarea de fluorură de alimentare cu apă publică și să pasta de dinti este de a muți în jos americani cu o medie de scăderea IQ operațional și de a face oameni mult mai docil decât ar fi normal. Au fost inițiate programe de dezvoltare și implementa vaccinările copiilor prost derulează și de a crea un număr mare de viitoare probleme cronice de sănătate.

Medicii au fost, minte kontrolled și induși în eroare de cercetare părtinitoare, care a fost cires-ales, ignorând orice studii care au fost negative – și care a inclus cele mai multe dintre ele. Toate liniile celulare vaccin sunt contaminate cu SV-40, un virus cunoscut cancerigen lent cu acțiune.

KM folosit puterea sa monetară pentru a obține controlul asupra toate școlile medicale alopate, și a înființat și a controlat American Medical Association și alte societăți medicale, în scopul de a vă asigura agenda lor bazat pe minciuni și înșelăciune a fost continuată.

O parte din acest plan masiv de prost-jos și minte-Kontrol maselor americane a fost de cumpărare de kilometri în sus și consolidarea toată mass-media americană în șase mass-media controlată majoră (CMMM), deținută și controlată de decupaje lor în numele lor. Funcțiile CMMM ca un cartel știri ilegal, și ar trebui să fie rupt în legile antitrust și pentru cauzarea spionaj și propagandă ilegale ca o armă de război împotriva poporului american.

Rothschild KM Chieftains decide că este timpul să folosească Americii pentru a finaliza ultimul lor ia în jos și de ocupare a întregii lumi prin instituirea unui fals-Flag atac major în interiorul Americii să dea vina pe Islamicii pe care le doresc Americii de a ataca în mod greșit în numele lor :

dd395-Z-site

Deci, căpeteniile KM folosesc mărci cetățenilor lor israelieni-american “israeliene, primul” dublă trăiesc în America de (alias, de PNACers și de top neoconservatoare decupaje) pentru a planifica un atac nuclear major asupra Americii pe 9-11-01.

Bibi Netanyahu, șeful operațional al KM,  desfășurat Mossad și acestor cetățeni dublă pentru a configura și instituie acest atac asupra Americii , care a fost de vina de CMMM pe musulmani.

Acestea au informat rabini lor de top și “Prietenii Mondiale sionismului” nu pentru a acoperi în acea zi și să stea departe de New York, așa cum a făcut “Larry Silverfish”, unul dintre bărbați primare implicate în operațiune.

Ei au folosit decupaj principal în DOD pentru a atrage anchetatori Pericol Abilitatea de a sala de ședință Pentagonului Naval Intel, în cazul în care acestea ar fi asasinat de o croazieră Tomahawk rachete, care a fost concediat de la o clasă Dolphin Diesel submarin israelian a cumpărat din Germania.

Treizeci si cinci de anchetatori pericol Capabil care au fost investighează și urmărirea furtul israelian de 350 dezafectate W-54 Davy Crockett gropi nucleare din backdoor la Pantex în Texas au fost uciși de acest Tomahawk lovit, care a fost cronometrat cu detonarea de bombe pre -planted în aripa Naval Intel, care a fost recent intarit fără nici un rezultat.

Israelian Compania față Mossad, Urban Moving Systems, a fost folosit pentru a transporta mini-bombe fabricate din furate W-54 gropi nucleare de la Pantex (și inițial efectuate la uzina de procesare Hanford), unde au fost depozitate în Ambasadei Israelului la New York și transportat la Turnurile Gemene de detonare pe 9-11-01.

Rothschild KM plantat 25 de bombe atomice în marile orașe americane și alte mari orașe din Europa pentru a le santaja. Acest lucru este menționat ca opțiunea lor Samson, și a fost descoperit și descris de Seymour Hersh:

starnukeLGRothschild KM câștigat, de asemenea, unele S-19 și S-20 focoase de la un membru al Congresului corupt atribuit sarcina de a cumpăra ucrainean Mirvs în numele GSU pentru a le dezafecta. În schimb, el le-a vândut la israelieni și împărți banii cu alte congresmani cheie implicate.

Acest lucru este înaltă trădare și o infracțiune de capital se pedepsește cu executare. Imediat după atacul asupra Americii, Rothschild KM-a spus administrația SUA, care vor detona bombe de dimensiuni oraș-buster în unele orașe americane, inclusiv DC, în cazul în care administrația a refuzat să permită Israel pentru a crea propria lor stare vigoare componenta de poliție mare în interiorul Americii, bazat pe consolidarea tuturor de aplicare a legii și alfabete american sub o comandă israelian central.

Acest nou forță de ocupație israeliană numit pentru Securitate Internă (DHS) a fost inițial condus de cetățeni duale și perverși. Fostul director DHS Janet Napolitano este dat în judecată pentru hărțuire sexuală a bărbaților care lucrează la DHS care ea a ordonat să se mute birourile lor în toaleta bărbaților.

Trădător dual Citizen, Michael Chertoff, (un nume tradus din limba rusă ca “fiu al diavolului”), a fost creierul criminal care a instituit DHS, împreună cu fostul șef al STASI din Germania de Est, Marcus Wolfe, care a fost angajat în calitate de consultant special și a murit misterios, de îndată ce misiunea sa a fost finalizat.

Rothschild KM crezut niciodată că le-ar obține expus pentru atacul lor nuclear asupra Americii pe 9-11-11, dar au făcut una dintre cele mai mari greseli tactice în istorie și supraestimat mâna lor de exces orgoliul, bazat pe prea mult succes ușor, datorită lor putere bani extremă în trecut.

În curând America de masă vor ști că Bibi Netanyahu și Partidul său Likudist desfășurat atacul asupra Americii în 9-11-01, în numele Rothschild KM:

Ei au crezut că au control complet asupra CMMM și ar putea împiedica oricare dintre secrete anchetei AIEA și Sandia Labs din totdeauna a fi puse la dispoziția publicului american.

Au făcut o greșeală tactică gravă, pentru că acum  adevărul despre rolul lor în atacul 9-11-01 asupra Americii este publicat pe Internet la nivel mondial , la nivel mondial noul Gutenberg Press. Ce Rothschild KM nu a înțeles a fost puterea Internetului și modul în adevăr-pepite publicat și difuzat pe ea rezonează cu oamenii din lume și răspândit ca focul, la viteza luminii. Adevărul este difuzat pentru a maselor de pretutindeni.

Această eroare tactică incredibil de KM este atât de mare încât le va condamna de fapt la expunerea completă și eventual distrugerea completă pe care o merită. Pentru Bibi Netanyahu de a continua și a oferi atacul nuclear asupra Americii pe 9-11-01 va intra în istorie ca una dintre cele mai mari greșeli de kilometri, iar cel care va fi acuzat de expunere și distrugerea lor prin lume, care este acum ganging împotriva lor.

Rușii au scurs acum AIEA și Sandia Labs și fișierele Pericol Abilitatea primite de Edward Snowden. Curând toate aceste fișiere vor fi furnizate pentru toti americanii și lumea prin intermediul internetului, iar acest lucru nu poate fi oprit.

Un număr de ruși în Comandamentului Militar de mare în Rusia, iar în cele mai înalte poziții de conducere în guvern rus seama că era aceeași Crimei Organizate Cabal care organizează Khazarians în bolșevici la mass-omor 100 de milioane de ruși nevinovați – și acești oameni vrea răzbunare.

Acesta este motivul pentru care sunt asigurându-vă că banksters Rothschild vor fi scoase din afaceri, care va decapita Khazarian Mafia de la nesfârșit, elastic aprovizionarea bani falși. Acesta este motivul pentru care Banca de Dezvoltare BRICS a fost creat – pentru a înlocui Petro dolarul american ca monedă de rezervă a lumii, dar acesta, spre deosebire de Petro dolarul american este susținută de aur, argint și mărfuri reale, cu NO contrafacerii permis.

CMMM este lipsa, iar majoritatea americanilor nu mai cred nimic din povestile lor prime-time naționale, în special sub-treizeci spectatori, care alege cireșe fapte de la Internet și construiesc propriile lor convingeri.

Deci, mulți utilizatori de Internet resping acum CMMM că adevărul despre israelienii ataca America de pe 9-11-01 devine din ce în mai ușor în fiecare zi să creadă. Curând toate masă America va ști că Bibi Netanyahu și Mossad lui și a cetățenilor cu dublă făcut atacul 9-11-01 asupra Americii.

American militar Înaltul Comandament știe că Bibi Netanyahu a ordonat Mossad lui și State, dual cetățeni să atace America de utilizarea bombe în 9-11-01, în numele Rothschild Khazarian Mafia (KM):

Diverse acoperire adâncime operațiuni sub acoperire sunt acum implementate la nivel global pentru a expune și decapita Rothschild km de fără sfârșit, furnizarea lor de bani elastic.

Zilele lor de putere anti-uman sunt acum limitate. Secretă echipa SUA, incredibil de bine pregătiți numit “Nuclear Snake-Eaters” este acum greu la locul de muncă căutare toate valize diplomatice israeliene de intrare și transferurile; de conducere de către și zboară peste sinagogi și ambasade israeliene Mossad și siguranță case cu înaltă tehnologie gamma ray și heliu-3 detectoare de neutroni; și utilizarea de înaltă tehnologie sateliți ultra-personalizate reglate și -focused pentru a căuta orice gropi nucleare stocate, precum și lucrează din greu pentru a recupera toate gropi nucleare furate de către israelieni oriunde în lumea din afara Israelului.

Aceasta echipa de super-elita a fost alertată de telefon lui Michael Shrimpton la MI-6 care li se notifică faptul că un israelian “City Buster” a fost plantat în apropierea stadionului olimpic. Acest apel în mod greșit l-au aterizat în închisoare. City Buster a fost recuperat de “Nuclear șarpe-mancatorii”, care au intrat Anglia și recuperate și dezarmați un Buster oraș mare. Din păcate MI-6, a dorit acest nuke detonată în scopul de a obține mai multă putere pentru mafia Khazarian în Anglia – baza de lor de origine în interiorul City of London Financial District – din moment ce a pierdut puterea de repede.

image0102 (2)Un nume secretă pentru aceste Chieftains KM care rulează mare parte a lumii din City of London este Gog și Magog, ciuda a ceea ce atât de mulți istorici cred că este numele secret al Rusiei, care nu este. Acesta este numele secret al de sus KM, și se pare că reprezintă unde au venit inițial din.

Echipa secretă a super-elită “nucleare Snake-mancatori” este gata pentru a fi dislocate în Israel oricând, ar trebui să prăbușirea națiunii după cele mai multe corporații europene renunțe la Israel, iar SUA taie toate ajutoarele, cu scopul de a se conforma cu legea americană. Este ilegal să dea ajutor la un popor care are arme nucleare, și care nu a semnat Acordul de neproliferare nucleară. Israelul are nukes detectabile de Heliu-3 senzori prin satelit și a nu-l recunoscut, nici nu a semnat Acordul de neproliferare nucleară. Trebuie să tot cer ca Congresul nostru și Administrație se supună legii și imediat taie orice ajutor ajutor monetare și militar pentru Israel, și aresta toți directorii față de spionaj israeliene de AIPAC, JINSA, Consiliul pentru Politica de Apărare, “Joint” în New York, și ADL, etc.

Nu se cunoaște, dar suspectează că un număr semnificativ de aceste bombe furate au fost deja recuperate. Acesta a fost raportat de interior care un mesaj foarte solemn a fost comunicată Bibi Netanyahu și Likudists lui, precum și toți membrii de top ai fronturi de spionaj israeliene în America, cum ar fi AIPAC, JINSA, Consiliul politica defensiva, ADL și altele asemenea.

Care a fost acest avertisment serios? Dacă rapoartele din interior sunt corecte, acești oameni s-au spus că, dacă există o mai bazat atac israelian fals-pavilion, cei care l-au ordonat sau au fost implicate vor fi vânați în America de Securitate Națională și eliminate, precum și structurile de apărare israeliene asociate cu astfel de voință se întoarse la praf.

Restul de istorie Rothschild KM va fi probabil determinat de tine:

gordonduff-for-us-presidentViitorul Rothschild KM va fi probabil determinată de cititori Veteranilor de azi și am Oamenii care invata secretul, istoria interzis de Khazarian Mafiei care a fost excizat din cărțile de istorie și bibliotecile de KM de a proteja istoria lor rău că nimeni nu ar fi accepta dacă a fost cunoscut.

Deci, accesul la această poveste cu familia, prietenii și partenerii de și să o ia virală. Fii clar cu privire la acest lucru – cu excepția cazului în KM este capabil să funcționeze în secret abject, acesta va fi atacat din toate părțile și distruse pentru totdeauna. Deci, ia secretului lor prin expunerea istoriei lor ascunse pentru toti americanii să cunoască și să înțeleagă.

Acesta este motivul pentru care au lucrat atât de greu să cumpere și să controleze CMMM și învățământul de masă publică, inclusiv colegii și universități, pentru a se asigura oamenii din lume nu s-ar afla despre răul lor secret, care este atât de inuman, astfel ucigaș ca lume întreagă ar gasca pe ele și le atace din toate părțile la fiecare nivel existente la.

Marea întrebare rămâne: A fost adevarata cauza a liderilor răului incredibil Khazarian Mafiei și sălbăticie față de rasa umană un produs secundar sau natura sau hrăni? Unii cred că acest parazitism brut si înclinație pentru mass-crimă, se angajeze în pedofilie și copilului bloodletting și sacrificiu copil se datorează o cultură toxic, cel mai bine descris ca malign Tribalismul, caracterizat printr-o grupare paranoic superioritate rasială iluzie. Alții cred că liderii KM sunt linia genealogică a lui Cain, care este, “copiii lui Cain”, care sunt proprii diavolului și au absolut nici un suflet sau conștiință om, dar sunt prădători pure, cum ar fi o fiară sălbatică – în timp ce, în același timp, fiind incredibil cu două fețe , care este capabil de a pune pe un con bun și un chip frumos la exterior. Poate că ar fi ambii factori. În orice caz, este timpul pentru a expune acest rău, cel mai mare rău din lume a cunoscut vreodată. Este timpul ca lumea să lucreze împreună pentru a eradica această problemă acum și pentru totdeauna, prin orice mijloace necesare.

___

Mike Harris este redactorul financiar Veteranilor Astăzi, o gazdă de radio, un fost GOP Finante președinte, candidatul guvernator de Arizona, și un Senior Vice President al Adamus defensiva Group, Elveția. Mike este un expert în full-contact arte martiale mixte. Expertiza sa pe termen lung, astfel l-au câștigat o mulțime de respect și porecla “Iron Mike”. Mike a fost o parte din grupul Veteranilor Astăzi a participat la Conferința Damasc de combatere a terorismului și extremismului religios. Mike a dat aproximativ douăzeci și cinci de interviuri televizate, care au fost difuzate la milioane de telespectatori din Siria, Irak, Liban și Iran. În aceste interviuri Mike a subliniat și susținut declarația istoric de Keynote Speaker, Veteranilor Astăzi Senior Editor și președintele Gordon Duff că adevărata problemă din spatele Mondială Terorismul este o mare Organized Crime Syndicate.

Bonus Video pentru cei care au timp și interes pe șeful Khazarian Mafia (KM) șarpe.

 

Preston James, Ph.D

Psiholog social cu doctorat din Major Midwest Big Ten Universitatea.Pensionari după care deservesc comunitatea de peste 36 de ani timp in care au existat numeroase contacte cu cele asociate cu Intel și de aplicare a legii.

Related Posts:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s