Razboaie pe FB

lol….iarasi ma calca pe bec neamtul

Johannis acum in declaratie la Tv : Basescu ar trebui sa fie cinstit sa spuna ca in 2012 la referendumul de demitere nu a fost umilit de PNL ci de 7,4 milioane romani care au votat pentru demitere!
Inclusiv KWJ a votat pentru demiterea tiranului odios in 2012!

  • Zam Tsha nu mai bine taceai tu, coane claus, comme d’abitude..??? ziceai ca nu vrei politica replicilor…
  • Mihai Beltechi @ Oskar Osy Mager apelativul de curva il poti folosi cand te referi la doamna ma-ta .Daca sustin ca Iohannis e un gunoi ( SI ESTE ) nu inseamna ca il apar pe porcul de Ponta.Intra in cronologia mea ca sa vezi ce aparator al lui Ponta sunt
    • Mihai Beltechi mai cretinule , eu nu am facut-o pe ma-ta curva, ti-am spus doar ca apelativul de curva il poti folosi cand te referi la doamna ma-ta . Vad ca insistim deci te intreb : MA-TA A FOST CURVA ? TU ESTI PORC DE CAINE SI FICIOR DE CURVA ? Ia mai du-te in pizda ma-tii daca ai fobia gunoaielor si gunpoierilor.Invata sa vorvesti ( scrii ) politicos daca nu vrei sa parasutez trei divizii de pule in ma-ta si in botul tau, BOULE !! Daca Ceausescu a facut o afacere proasta vanzinru-te cu cateva marci ponoste celor din RDG crezi ca ai dreptul sa scrii pocit romaneste ? Futu-te sub limba ma-tii si a nevesti-tii .
  • Mihai Beltechi prefer sa merg in ma-ta , dupa ce ies eu poti intra tu in ma-ta si sa ramii acolo , nu de alta dar trebuie sa iti ascunzi undeva mecla de kraus onanist
  • Mihai Beltechi BOULE diferenta e ca RDG nu cumpara nemti de la Ceausescu ,manca-i-ai pula
  • Mihai Beltechi IDOTEN , DE CAND PIZDA MA-TII CRISANA E IN Moldova ? Cand te-a plamadit ma-ta din cacat era violata de un pluton de rusi beti sau de armasarii unui escadron de cazaci ? Hatu-ti Pantzerul ma-tii de tolomas sasesc sau svabesc ca neamt nu te poti numi, nemtii adevarati de regula sunt inteligenti iar atunci cand sunt cretini ca tine TAC deci taci in pizda ma-tii.
  • Mihai Beltechi nu eu am inceput, nici o data nu jignesc neprovocat, daca cineva jigneste o incaseaza. In rest, politrucii sunt tinte legitime pt.mine.
  • Cristian Dicu-Sava Pe lumea asta sunt doua feluri de oameni: oameni informati si oameni prosti. Domnul Mihai Beltechi in mod clar nu este informat !
  • Mihai Beltechi @ Cristian Dicu-Sava Domnul Cristian Dicu-Sava este rugat sa stea in banca lui daca nu vrea sa il informez ca pe cel ce isi permite sa ma eticheteze drept prost (chiar daca foloseste elegant apelativul “neinformat ” ) il bag temeinic si cu deplina indreptatire in pizda ma-sii.Multumesc pt.atentia acordata, acum daca sunteti INFORMAT corect, cred ca veti medita atunci cand neprovocat jigniti pe cineva.Acetea fiind spuse, distinsul meu domn, renunta la etichetari , ca de nu …..
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s