The creation of an extremist Caliphate

http://hardons-blog.blogspot.ro/2014/08/the-creation-of-extremist-caliphate.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+HardonsBlog+(HARDONS+BLOG)

La 16 august 2014 David Cameron a spus acest lucru în The Telegraph:

“Stabilitate. Securitate. Liniștea care vine de la a fi capabil de a obține un loc de muncă decent și să ofere pentru familia ta, într-o țară care te simti are un viitor bun înainte de ea și care tratează oamenii destul de. Într-un cuvânt, că este ceea ce oamenii din Marea Britanie doresc -. Și ce Guvernul pe care îl conduc este dedicat la construirea “

Ești plin de el, Dave.

Ai face semn în hoardele străin și parcelarea afară de locuri de muncă pentru a le predea pumn, la fel de perfid dumneavoastră, predecesorii New Labour a făcut.

“Trebuie să recunoaștem că în viitor mai luminos tânjim nevoie de un plan pe termen lung pentru securitatea noastră, cât și pentru economia noastră. Adevărata securitate va fi atins doar dacă vom folosi toate resursele noastre, ajutor , diplomație, priceperea noastră militară -. pentru a ajuta la realizarea unei lumi mai stabil “ 

Ajutor, Dave?

Resurse? La fel ca ajutorul și resursele, tu și prietenii tăi cele mai bune, SUA, Israel și Arabia Saudită, au fost cu lopata în Siria pe parcursul ultimilor trei ani. Știi, pentru a învinge regimul Assad?

Ajutor și resursele creat ISIS, Dave. Au o mulțime de yankeu putere de foc acum. De aceea, forțele opuse nu pot concura.

De aceea, creștinii, musulmanii și Azidis mor în zeci de mii de. Pentru că te-a creat, și apoi înarmați până la capăt, o grămadă de măcelari de genocid.

“Astăzi, când fiecare națiune este atât de interconectat imediat, (suntem toate globalisti acum, nu-i așa Dave? Tony, Gordon și pe cei care le dețineți și ar fi mândru), nu putem închide ochii și să presupunem că nu va exista o Costul pentru noi, dacă vom face. “

Nu vreau să închid ochii, Dave.

De asemenea, nu, eu sunt sigur că, cei mai mulți britanici. Această rundă de timp vrem să te duci sacrifica slaughterous f *** ERS. Ciudat cum, de-a lungul anilor, ați fost atât de dornici pe obtinerea blocat în oameni care nu ne-am făcut nici un rău, dar acum dvs. tot vorbesc. Corecție, până acum, nu a fost nici o discuție viitoare, la toate.

“Crearea unui extremist califatului în inima Irak și extinderea în Siria nu este o problemă de mile departare de casa.”

Ce? 

Nu este o problemă? Este o problemă pentru creștini. Este o problemă pentru toți nevinovați în Irak și Siria care aceste animale de pradă Noua Ordine Mondiala-construite pus ochii lor pe. 

Nu este o problemă? Cine scrie dvs. f *** script-uri ING va toerag fără minte! 

“Nici nu este o problemă care ar trebui să fie definit printr-un război în urmă cu 10 de ani.” 

Scuză-mă?

Acesta nu ar trebui să fie definit de către un genocid inutil, în întregime nedrept și brutal pe care le, New Labour și toate, dar șaisprezece conservatorii au votat pentru? Da, corect. Cele sheeple și colaboratorii tăi LibLabCon s-ar putea cumpăra, dar mă îndoiesc că miliardele de internet vor.

“Dacă nu vom acționa pentru a stopa atacul de această mișcare teroristă extrem de periculos, acesta va crește doar mai puternic, până când ne puteți direcționa pe strazile din Marea Britanie.”

Acest lucru este fără îndoială adevărat. 

Deci, du-te pe, “ACT!” Luați măsuri! Bomb bolnavi b ggers *! Fă ce-ai făcut cu nevinovați 11 ani în urmă! Fă ce-ai făcut pe cei nevinovați în Libia și a vrut să facă în Siria! Fă ce SUA, UE și lickspittals lor ucraineni fac cu cele din partea de est a țării, care nu a vrut să fie asociat cu oameni ca tine și Tony Blair.

 

Dave? Dave! Tot acolo, Dave?

“Știm deja că are intenția de criminal.”

Asta a fost evident pentru o lungă perioadă de timp, mult timp.

Te face să te întrebi de ce tu și prieteni la cataramă dvs. de elită au fost atât de fericit pentru a sprijini un astfel de buchet criminal, nu-i așa?

“Într-adevăr, primele acte de terorism Isil-au inspirat de pe continentul european au avut deja loc.”

Ai doar doar observat, Dave?

Unde capul a fost în tot acest timp? Oh dreapta

“Prima noastră prioritate are, desigur, a fost pentru a face față crizei umanitare acute în Irak.” 

Ai fost ajutat milioane de oameni aflați în dificultate și înfricoșătoare, fără ca cineva să observe, Dave?

News pentru mine.

“Ar trebui să fim mândri de rolul pe care serviciile noastre armate curajos și lucrători de ajutor s-au jucat în efortul internațional. Cetățenii britanici au riscat viața pentru a obține 80 de tone de provizii vitale la Yazidis blocați pe Muntele Sinjar. “ 

Ce făceai înainte de asta, Dave? 

Știi când creștinii și musulmanii și asirienii și tot felul de oameni nevinovați au fost măcelăriți peste tot? Oh, asta chiar ai ajutat crea măcelarii. Pentru “schimbare de regim” Siria. 

Ești o persoană minunată, Dave. 

“Marea Britanie a dat 13 milioane de lire sterline pentru a sprijini efortul de ajutorare.”

Wow! 

În cazul în care a făcut celălalt 11870000000 lire sterline drum, Dave? 

“Noi, de asemenea, a ajutat pentru a planifica o operatiune de salvare internațional detaliat și rămânem pregătiți și flexibile pentru a răspunde provocărilor în curs de desfășurare în sau în jurul Dahuk, în cazul în care mai mult de 450.000 de oameni au crescut populația de 50 la suta.

Noi trebuie să înțelegem adevărata natură a amenințării cu care ne confruntăm. Ar trebui să fie clar: acest lucru nu este “război împotriva terorismului”.

Nu este un “război împotriva terorismului?” 


Spune-i că toate cadavrele decapitate. 

scenarist, Dave. Scenarist.

“Este o luptă pentru decență, toleranță și moderație în lumea noastră modernă. Este o luptă împotriva unei ideologii otrăvitoare, care este condamnat de toate religiile și de toți liderii religioși, dacă creștin, evreu sau musulman. “

În ceea ce privește “ideologia otravitoare,” Dave, ce parere ai despre ideologii otrăvitoare Vest, Arabia și turci a căror susținere a văzut “ideologia otrăvitoare” înflorească și să crească? 

“Desigur, există un conflict între șiiți și suniți, dar că este un mod greșit de a vedea ce se întâmplă cu adevărat.”

Nu, nu este, Dave.

Este exact cum trebuie. Dorința Occidentului de a slăbi Siria și Iran (și humuiliate Rusia astfel) este direct responsabil de apariția Isil. 

“Ceea ce suntem martorii este de fapt o luptă între islam pe de o parte, și extremiștii care doresc să abuzeze Islam pe de altă parte.” 

Bullsh t *! 

În cazul în care acest lucru a fost adevărat, vei vedea mai multe “musulmani frumoase” în țara noastră condamnă comportamentele de “extremiștii”. loc de care, în cazul în care nu sunteți poppping de pe la sacrificare creștini, asirieni și Azidis în Siria și Irak sau suflare până londonezii în subteran, majoritatea tin foarte liniștită, cu privire la astfel de comportamente aici. 

“Aceste extremiști, de multe ori finanțate de fanatici care trăiesc departe de câmpurile de luptă, pervertesc credința islamică ca o modalitate de a justifica ideologia lor deformate și barbar – și ei nu face acest lucru doar în Irak și Siria, dar chiar în întreaga lume, de la Boko Haram și Al-Shabaab a talibanilor și a al-Qaeda. ” 

Spune că din nou, Dave. 

Bit despre a fi “finanțat de către fanatici.” A spus că, nu-i așa? 

Vezi tu, doamnelor și domnilor, ce animalele de la partea de sus a copac sută la sută să se bazeze pe este nivelul general de ignoranță și apatie în partea de jos. Atâta timp cât nu sunt atenti, se pot cioc orice prostii doresc. 

Despoții saudite SUNT fanatici, sionismul este fanatic, iar politicienii domestice care se joaca pentru totdeauna de groupie chiloți-off la acestea, sunt urmasii cere-nu-întrebări tabara de acest fanatism. 

Nu va fi ciudat multi-miliardar, fracționată în afara orbitei NWO, care contribuie dar majoritatea Isil bani vor fi furnizate de către guvernele naționale menționate mai sus.

“Această amenințare nu poate fi pur și simplu eliminate prin lovituri aeriene de unul singur.”

S-ar putea merge un drum lung pentru a scoate, în cazul în care voința era acolo să-l folosească. 

Amintiți-vă ce am făcut a irakienilor încercarea de a obține acasă în 1991? “Autostrada morții” între Kuweit și Basra? Nu sfert a fost demonstrat atunci. Fără milă. 

O mulțime și o mulțime de la trimestru la precaut afișat acum, nu-i așa? 

“Avem nevoie de un răspuns ferm de securitate, fie că este o acțiune militară pentru a merge după teroriști, cooperarea internațională cu privire la inteligență și de combatere a terorismului sau acțiune fără compromisuri împotriva teroriștilor la domiciliu.”

Mai mult de firmă, aș spune.

Nu sfert, timp milă.

“Vineri am fost de acord cu partenerii noștri europeni, care ne va oferi echipamente direct de forțele kurde; acum suntem identificarea a ceea ce s-ar putea furniza, de la veste antiglonț pentru echipament de specialitate contra-exploziv. “

Isil au primit tancuri și multe, multe armament modern. 

Nu ar armura fantezie corp împotriva tancurilor. Kurzii au doar un singur rezervor și este de 57 de ani-vechi. Dave și lui “parteneri europeni”, sunt atât de generos, atunci când ei nu doresc să fie, nu-i așa? 

“Ne-am asigurat, de asemenea, o rezoluție a Consiliului de Securitate al Națiunilor Unite a perturba fluxurile de finanțare pentru Isil, sancționeze pe cei care caută să recruteze pentru ea și să încurajeze țările să facă tot posibilul pentru a preveni luptători străini se alătură cauzei extremist.”

Noțiuni de bază plictisit acum. 

“puteri mai mari Aici, în Marea Britanie, am introdus recent prin Legea nostru de imigrare pentru a priva britanici naturalizați de cetățenia lor, dacă acestea sunt suspectate de a fi implicate în activități teroriste. Ne-am dat jos de 28.000 de bucăți de material legate de terorism de pe Web, inclusiv 46 de clipuri video Isil legate. ” 

Ce? 

Așa că nu putem lăsa sheeple știu ce protejații tăi sunt de până la? Da, asta are sens. 

“Și eu am discutat, de asemenea, răspunsul poliției la această amenințare tot mai mare de extremism cu comisarul de Poliție Metropolitan, Sir Bernard Hogan-Howe.” 

La 10 iunie 2006, The Guardian a raportat astfel:

“Un raport secret la nivel înalt de poliție Mitropolitul a ajuns la concluzia că ofițerii musulmane mai probabil sa devina corupte decât ofiteri albi DEOARECE de medii culturale și de familie … Documentul a fost scris ca o încercare de a investiga de ce plângerile de abuz și corupție împotriva ofițerilor din Asia sunt 10 ori mai mare decat impotriva colegilor lor WHITE.

Principalele concluzii ale studiului, comandat de Direcția de standardele profesionale și scris de către un detectiv din Asia inspectorul-sef, a declarat: “ofițerii din Asia și, în special, ofițerii de musulmani pakistanezi sunt sub o presiune mai mare din partea familiei, familia extinsă … și lor comunitate împotriva colegilor lor de culoare alba pentru a se angaja în activități care ar putea duce la abateri sau criminalitate “…

British pakistanezi trăiesc într-o cultură de numerar în care “colaboratori familia ta extinsa este considerată o datorie”. “

Doar flăcăii să rezolve ciudat jihadiste într-o “familie extinsă,” nu-i așa? 

“Situația este clară. Dacă oamenii sunt de mers pe jos în jurul cu steaguri Isil sau încercarea de a recruta oameni pentru cauza lor teroriste, vor fi arestați și vor fi confiscate materialele lor. Suntem un popor tolerant, dar nu toleranță ar trebui să permită camera pentru acest tip de extremism otrăvitoare în țara noastră. “

 Chiar mai mult plictisit. 

“Alături de un răspuns dur de securitate, trebuie să existe, de asemenea, un răspuns politic inteligent. Știm că organizațiile teroriste prospera acolo unde există instabilitate politică și instituții politice slabe sau disfuncționale. “

Și în cazul în care liderii unei societăți sunt, de fapt, de partea lor.

Știi, când elita unei societăți vede populația indigenă ca inamicul lor? Când văd interesele lor și cele ale chiar mai multe tipuri de elita care le dețin, mai multe sanse de a fi amenințat de propriul lor populară decât teroristul importate? 

Așa cum este și cu noi. 

“Deci, noi trebuie să sprijine construirea de blocuri ale democrației, statului de drept, (statul de drept făcute de gangsteri care ne disprețuiesc?) Independența justiției, drepturile minorităților, (cum ar fi cei care au plecat să lupte cu ISIS?) mass-media libere (cum ar fi mass-media detinut de Rupert Murdoch?) … și un loc adecvat în societate pentru armată. “

Pentru armata?

De aceea ai fost downsizing și sub-finanțarea armatei atât de mult? 

“Nici unul dintre aceste lucruri pot fi impuse de Occident.”

Occidentul încearcă într-adevăr greu să facă acest lucru, deși, nu-i așa?

AFGANISTAN – 2001; IRAK – 2003; Primăvara Arabă – nascut decembrie 2010 – ucis până la jumătatea anului 2012; LIBIA – 2011; SIRIA – 2011 până Dumnezeu știe când; UCRAINA – 2014 până Dumnezeu știe când – toate războaiele de a impune o idee elitei occidentale de “democrație”, la persoane care au fost vedeam propria afacere și perfect de conținut cu propriile lor bagaj de până la Daves, dezastruos, a intervenit. 

“Suntem în mijlocul unei lupte generații față de o ideologie otrăvitoare și extremiste, care cred că ne vom lupta pentru tot restul vieții mele politice.”

Bla, bla, bla. 

“Acesta este un pericol clar pentru Europa și pentru securitatea noastră.”

Este. 

Și oameni ca tine, Blair, Brown, Clegg, Miliband, Harman, paie, complexul militar-industrial și finanțatorii internaționali făcut totul întâmpla.  

“Este o provocare descurajantă. Dar nu este de neinvins, atâta timp cât suntem acum pregătiți și capabili de a convoca la voința politică de a-și apăra propriile noastre valori și modul de viață cu aceeași determinare, curaj și tenacitate ca ne-am confruntat cu pericolul înainte în istoria noastră. Acesta este cât de mult este în joc aici:. Avem de ales, ci pentru a face fata acestei provocari “

Chestia e, Dave, valorile nu sunt ale mele și nici nu este o cale de mult supra-privilegiat de viață.

Valorile și stilul de viață al elitei politice gravitează în jurul puterii, ambiția, gloria, jgheabul și orice altceva este în el pentru ei. Pentru mine, ele se învârt în jurul fericire, bunăstarea, siguranța și supraviețuirea poporului britanic. 

Imi doresc cei pe care îi pasă de-ar face sume lor. În cazul în care au făcut le-ar ști că tu și cei ai Kow-remorcare a sunt la fel de mult ca inamicul lor asasin ISIS. Cele mai multe, încă, nu știu acest lucru. Dar social media este de a vedea captura cauză și de investigație repede. 

Această conștientizare tot mai mare, nu ISIS, este ceea ce Maeștrii ale Universului, de îmblânzit prim-miniștrii și președinții acestora au cumpărat cel mai frică.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s