It Begins at Home

http://hardons-blog.blogspot.ro/2014/08/it-begins-at-home.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+HardonsBlog+(HARDONS+BLOG)

Acesta începe de acasă

 

Nu este cu siguranță înțelept pentru ca Biserica să proxenet la această idolatrie. Chiar dacă creștinismul ar fi religia doar de câteva selectați, ar fi nimic mai rău pentru asta. A trecut vreodată altceva decât religia câteva selectați, și poate fi vreodată altceva? Creștinismul este religia Alb și nu popoarele non-albi, care se înjosi chiar și atunci când se acceptă. S-ar putea plăti lip-service să-l unde omul alb este puternic și instituțiile sale respectate în mod corespunzător, sau în cazul în care a obținut o formă de așteptare superstițios asupra lor. 

 
Dar nu mai pot accepta și înțelege creștinismul esențial decât omul alb poate accepta șamanismul. Acest lucru, mai presus de toate, face tot mai condamnabil că Biserica, în loc să recunoască acest lucru, ar trebui să se balanseze rotund vicios pe omul alb și țineți-l de vina pentru asta – că omul alb pe a cărui identitate nealterat creștinism depinde exclusiv. -Anthony Jacob

 

Mass-media de imprimare, care este in declin rapid, și mass-media electronice arunca cuvântul “conservator” în jurul unui lot, dar ei niciodată nu deranja spune publicul lor, poate pentru că ei sunt creaturi complet anistorice din prezent, care moderne “conservatori” nu sunt conservatoare. Un conservator adevărat este în tradiția Burkean: el nu arată pe guvernul său ca un mijloc de a eradica răul de pe fața pământului și inaugureaza o noua epoca de aur. Burkean se uită la guvern ca un mijloc pentru atingerea unui scop, păstrarea unei anumite persoane și cultura lor special. Guvernul care lucrează pentru un popor s-ar putea să nu funcționeze pentru un alt. Și dacă un guvern european de întreprindere sau nu funcționează este determinată de cât de bine se protejează credința creștină oamenilor. Un guvern care lucrează împotriva canalele harului lui Dumnezeu – cele familiale și rasiale focul vatra – nu este un guvern pentru un conservator de oameni, creștini. 

 
Asta a fost de la sine înțeles guvernul iacobin a fost ostil la tradițiile creștine și a poporului creștin din Franța a fost argumentul central în cazul lui Burke împotriva iacobinilor. Acesta a fost apoi iar acum este imposibil de a reconcilia credința în democrație iacobin, care include comunist sale rus și lăstari americane liberale, cu conservatorismul tradițional, Burkean. Unii conservatori moderne vor cita Burke sprijinind în același timp american iacobinism, dar astfel de conservatorii sunt ca omul care a pretins că a iubit gătit soției sale, dar apoi a aruncat mâncarea la gunoi, atunci când ea nu se uita.
 

Conservatorii moderne, pentru că ei nu sunt conservatori Burkean, în general, susțin numai cu verii lor liberale peste chestiuni procedurale în limitele liberalismului; ei nu sunt de acord cu privire la caracterul sacru al democrației. De exemplu, o mica minoritate de conservatori vor protesta refuzul guvernului de a face ceva pentru a opri fluxul de imigranți ilegali, dar ei nu vor protesta împotriva colorarea juridică a unei națiuni alb. Acest lucru se datorează faptului că ei cred într-o teorie democratică de guvernare, și de a face lucruri ilegale, este împotriva acestei teorii, mai degrabă decât un guvern conservator constituit pentru a proteja propriul popor, un popor de o cursă și o credință.

Având în vedere că conservatoare modernă este loial la o teorie de guvernare democratică, mai degrabă decât prietenii si rudele sale, el face rareori ceva care ataca liberalism în centru, închinându-negru. Când un asociații conservatoare moderne peste liniile de separare a conservatorismului liberal modern, de la conservatorism autentic, provoacă întotdeauna un vacarm între liberali și liberal-conservatori. Un exemplu în acest sens: editorialistul conservator modern, Ann Coulter a scris recent o coloană în care a criticat misionar evanghelic Dr. Kent Brantly pentru graba pe la Africa la “salva” toate africani care sufera de aceasta boala hidoasă Ebola, care este aproape întotdeauna fatal. Medicul contractat rapid boala și a trebuit să fie transportat din Africa la un spital din Atlanta. Coulter a pus un deget de la picior pe linia care separă conservator liberal de conservator Burkean, atunci când ea a criticat medicul pentru a merge pe o excursie ego-auto-indulgent în Africa, în timp ce ignoră munca pe care ar fi putut fi a face la domiciliu. Există nu suflete să fie salvate în Statele Unite? Evitând în același timp problema de cult negru, Coulter a luat un pas pe linia conservator modern, criticând egoismul de Dr. Brantly și eșecul său de a practica tipul de caritate care începe la domiciliu. Dar, apoi, un egoist este incapabil de a iubi pe cineva aproape de el și poate iubi doar abstracții de oameni care sunt departe:. Pe astfel de oameni liberalii egoiste pot proiecta fanteziile lor Ei imagina admirand hoardele de adorare negrii joacă Tom Robinson a Atticus Finch lor.

Spitalul din Atlanta, unde Dr. Brantly primește tratament a asigurat publicul că prezența medicului în unitate de izolare a spitalului nu va pune în pericol viața altor persoane în spital și zona înconjurătoare. Sper că e adevărat, dar asigurări spitalului mi amintesc de asigurările de supraveghere mele pe forțele de poliție. Mi-au spus că nu am avut să vă faceți griji cu privire la obtinerea SIDA de la contactul accidental cu deținuții care au avut SIDA. Cu toate acestea, am observat că ei înșiși nu s-au apropiat de prizonieri infectați cu SIDA.

Criticile ușoare Coulter Dr. Brantly au fost condamnate cu tărie, liberalii, care l-ar fi condamnat-au dacă ar fi fost un misionar creștin real condamna avortul sau căsătoria homosexuală. Și cei mai mulți dintre liberalii conservatori, care au in comun dragostea liberalii nebun-câine “de sălbatic negru nobil, condamnat critica Coulter Dr. Brantly, de asemenea. Care este ceea ce ne-am aștepta, pentru că este religia coaliției liberal-conservator, care este în joc aici. Brantly a mers în Africa ca un musulman se duce la Mecca și un catolic se duce la Roma: el a mers acolo să se închine. În cazul în care critica Brantly, vă critica credința liberalii și conservatorii moderne. Este o credință care trebuie să fie contestate și învins înainte ca oamenii albi se pot ridica de la grămada de cenușă de diversitate și să devină un popor cu o locuire local și un nume. tânjesc pentru ziua în care un om poate spune “poporul european” și toată lumea care aude aceste cuvinte vor vizualiza oameni albi și oameni albi doar, conservarea propriilor popoare și culturi lor în fiecare țară din întreaga Europă.

Dorința mea că națiunile europene și coloniile lor europeni ar trebui să fie de culoare albă și numai alb este considerat o erezie. Opinia lui Tony Blair ca Marea Britanie “trebuie să devină multi-cultural,” a devenit lege în întreaga națiunile europene. Dar nu este un stat multi-cultural care liberalii Tony Blair se lupta pentru. Ei se străduiesc pentru o stare-o cultură, o stare babiloniană lipsit de oameni albi. Și în scopul de a avea acea stare, albii trebuie să fie torturați, uciși, și violat de existență. Este această lume nouă curajos laudatei care liberalii ne-au promis pentru ultimii 200 de ani? Da, ea este.

“Misionarii” , cum ar fi Dr. Brantly trebuie să fie văzut drept ceea ce sunt: ​​ei sunt eretici care au abandonat pe Dumnezeul creștin să meargă curvit după marilor zei negri de Liberaldom. Brantly avut un “persoane,” un popor care aveau nevoie să li se amintească de cine sunt și cine mai trebuie să fie: purtatorii Hristos. În schimb, Brantly, ca mulți alți albe, negro-se închină romano-catolici, evanghelici protestanți, și liberali, au trădat propriile sale oameni să-și îndeplinească visul de a deveni un renume mondial Atticus Finch. E pur și simplu un pic gresit? Nu, un om care fețe cu torționarii și ucigașii de propriul popor nu poate acționa cu bune intenții față de orice rasă de oameni; el poate acționa doar în conformitate cu îndemnurile propriei lui egoism exaltat.

La sfarsitul anilor ’60 un joc numit Omucideri mici a fost scris, iar în anii ’70 a devenit un film. Play-Filmul a fost un fel de comedie neagră absurdă care a subliniat escaladarea violențelor în orașe americane. Piesa a fost considerat a fi “brutal de onest”, dar nu a fost extrem de sincer, pentru că crime violente a fost descris ca fiind ceva care tocmai crescut scăpat de sub control pentru nici un motiv ușor de înțeles. Pur și simplu sa întâmplat. Rinocer în dormitor, pe care autorul a Omucideri mici ignorat, a fost omul negru. Crima violentă nu a devenit de sub control în orașe americane și europene, până negri s-au voie să se miște liber în orașe albe. În încercarea de a construi o utopie în care crima violenta a fost inexistent, liberalii transformat orașele noastre în locuri unde crimă, viol, mutilare și împotriva albilor a devenit norma, iar ceea ce a fost considerat normal, viața de zi cu zi a devenit o aberație. Este lumea negrophile de liberal și conservator modern, un paradis pe care noi ar trebui să lucreze cu puterea și principal pentru a perpetua, sau este un imperiu monstruos de cruzime pe care ar trebui să ne distrugă? Cred că ar trebui să urmărească cursul ulterior al acțiunii. Pot barbatii cu orice umanitate stânga alege orice altă opțiune?

Nici un om alb vrea Dr. Brantly sau oricine altcineva de a contracta Ebola, dar care este ajutat de albi au abandonat albi, în scopul de a servi pe negru? Aparent negrul este servit. Dacă acest lucru este adevărat, atunci de ce este Africa gata să se scufunde în abis acum că albii au devenit multi-cultural? Jaf negri în orașele americane și europene pradă nu numai pe albi, ci și pe ei înșiși ca monstrii din adâncuri, deoarece albii au devenit “tolerant” de multi-culturalism. Și albi? Noul multi-culturalism le-a distrus; ei și-au pierdut credința în Dumnezeul creștin și poporul Său. Deci, nimeni nu este ajutat de martie egoist liberalilor la Toms tom de multi-culturalism.

Liberalii s-au petrecut secole îndoctrinarea omul alb. El crede acum că o iubire universala a străinului de culoare este cea mai pura, cea mai bună dragostea pe pământ. Pentru a iubi ce este al cuiva este doar egoism, un egoism care a marcat european în vremurile rele ale Europei creștine. Un om vine să cred că numai astfel de mizerie satanic, atunci când el nu are nici o inima. Ah, aici e aici. Apel pentru mândria unui om de intelect și el va abandona poporul și Dumnezeul său. Balzac a văzut mareea roșie de sânge pe orizont: “La Paris a spune un om are o inimă bună este la fel ca el spune ca e prost ca un rinocer.” Și care vrea să fie la fel de prost ca un rinocer? Fac. Vreau să stau cu terțe frații prost din Europa creștină care a ucis dragoni și sfidat Satana și slujitorii lui, pentru că ei iubit proprii oameni în imitație de Domnul lor, care a fost și este întruchiparea că caritate de onoare, semnul adevărat european.

Noua moralitate post-creștină se manifestă în fiecare aspect al vieții europenilor. Noi nu proteja frontierele noastre pentru că străinul este mai curată și mai bine decât oamenii noștri. Și, din moment ce străinul de culoare este mai bună decât cetățenii de culoare alba, el este permis să omor, viol, și fura atunci când intră noua lui țară. În propria mea anti-națiune numit Statele Unite ale Americii (ar trebui să fie numit în Statele Unite ale Satana) oameni albi în vârstă, le-am întâlni tot timpul, nu își pot permite să plătească pentru îngrijirea sănătății lor, cu excepția cazului în care crește veniturile lor, prin aplicarea pentru beneficiile de asistență socială care extratereștrii colorate primesc. Dar albii mai vechi nu se va aplica pentru bunăstare, pentru că nu doresc să fie o pierdere de resurse națiunii lor. Iacobinilor liberale depind de onoarea înnăscută a oamenilor albi care au jurat să extermine. Nu există nici un raționament cu astfel de monștri din adâncuri, care urăsc propriul lor cu ura pasionat de stăpânul lor satanice. Din afară din adâncuri, adâncimi de o inimă european, ne răspunde la universalism satanic liberalilor de ură, cu o dragoste de oamenii noștri, oamenii din foc noastre vatra rasiale. Și cu siguranță că iubirea ne va învăța să urască în care trebuie să ne urască și să lupte fără încetare împotriva liberalii care urăsc lor în numele unei teologie universalist fals în iad. Viețile noastre muritoare scurte va conta pentru nimic dacă nu practică caritate care începe la domiciliu. +

 
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s