Vona Gabor ameninţă din nou statul român cu autonomia Ţinutului Secuiesc

Aflat în tabăra EMI de la Borzonţ, în Harghita, Vona Gabor a transmis autorităţilor statului român că orice ar face, autonomia Ţinutului Secuiesc se va realiza.

Reacţia lui Vona Gabor pare a fi o replică la scandalul iscat în România pe tema declarării lui ca indezirabil, lucru care nu a mai fost dus la bun sfârşit de vreme ce liderul Jobbik se află în România unde dă declaraţii publice.

Deputatul PSD Bogdan Diaconu, care a depus acum un an de zile o plângere penală împotriva lui Vona Gabor, a reacţionat dur pe pagina sa de socializare la ameninţarea lui Vona:

“Dacă reuşesc să schimb legea SRI ca statul român să poată fi apărat cum se cuvine, nu numai căautonomia extremiştilor nu se va întâmpla, dar se vor împrăştia ca potârnichile. Dacă aveam legi normale de stat suveran, pe Vona Gabor îl luau mascaţii din tabără în cursul acestei zilei…”

Vona Gabor tocmai ne-a ameninţat din nou

Vona Gabor a ajuns acum o oră în România, nestingherit de nimeni, şi îşi va deversa neo-nazismul său obişnuit la tabăra extremistă din Harghita în aplauzele separatiştilor maghiari.

Bravo, stat român!

Păcat că nu a fost primit cu onoruri de stat, la urma urmei, aşa cum ne primim noi toţi duşmanii!

Orice ar face statul român, autonomia Ţinutului Secuiesc se va realiza! Declaraţia a fost făcută acum puţin timp în tabăra separatistă maghiară din Harghita. Dacă reuşesc să schimb legea SRI ca statul român să poată fi apărat cum se cuvine, nu numai că autonomia extremiştilor nu se va întâmpla, dar se vor împrăştia ca potârnichile. Dacă aveam legi normale de stat suveran, pe Vona Gabor îl luau mascaţii din tabără în cursul acestei zilei…

– Bogdan Diaconu

uj-magyar-szo

http://www.stiripesurse.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s