RASISM ABJECT :White people are moving back to London, complains Black woman

http://whitegenocideproject.com/white-people-are-moving-back-to-london-complains-black-woman/

Albii se deplasează înapoi la Londra, se plânge o femeie neagră.

london-african de piață

Pe parcursul ultimilor 40 de ani sau cam asa, Londra, Marea Britanie, a fost transformat încet într-o aproape minoritate oraș alb la 55% alb (45% alb britanic), conform ultimului recensământ să aibă loc.

Pauline Pearce , o femeie de culoare, care este la nivel local cunoscut sub numele de “Hackney Eroina”, pentru că ea a strigat la protestatarii în timpul revoltelor de la Londra 2011, a scris un articol pentru telegraph.co.uk , explicând că zonele non-albe din Londra sunt acum văzând albe Nonconformiști se mute înapoi în zonă, o ținere de tricou ea.

locuri cum ar fi Kingsland Road și strada Mare au devenit cele mai elegante locuri pentru a fi, dar că a cumpărat neliniște de un alt fel.Oamenii care locuiesc aici nu sunt fericiți. “Ea scrie.

Practic, biții inteligente de Hackney sunt ce mai mari , dar din păcate o mulțime de localnici sunt în curs de mutat afară. Dintr-o dată, avem o mulțime de noi baruri , care este bun pentru progresie și se deplasează cu vremurile. Dar cei care s-au născut și au crescut aici, pur și simplu nu își pot permite să mai trăiască aici.

Pearce se referă la oameni non-albi, care s-au născut în Londra.

Acum, dacă te plimbi de-a lungul Kingsland Road în nopțile de weekend, vor exista mai multe zeci de oameni în picioare în afara retrobaruri și cluburi , și, îmi pare rău să spun, toate sunt albe. Este imposibil să nu observați. În cazul în care același număr de persoane de culoare au adunat pe o stradă, le-ar fi spus să meargă mai departe. “

Pearce pare sa vina de sosirea albe Nonconformiști pentru tineri “minorități etnice”, comportament, sau mai degrabă lipsa lor de ea.

Există încă tineri pe stradă noaptea târziu pentru că nu este nimic altceva pentru ei să facă. Toate domeniile pe care le-am avea, în special pentru minoritățile etnice, au plecat.

Londra face parte din noi toti. Nu doar cei care isi pot permite sa plateasca £ 5 [aproximativ 10 dolari] pentru un cappuccino.

Interesant, există multe comentarii de oameni care condamnă articol Pearce.

Deci, ciclul de viață se învârte în ghetourile dată albe, care au devenit ghetouri negre înapoi în ghetouri albe. “, spune un comentator.

Aceasta este Anglia. Suntem în limba engleză. Noi niciodată de acord să fie colonizat de africani si asiatici. Se pare că nu-l place foartemult. “, spune un alt comentator.

Multe țări albe din întreaga lume se confruntă cu probleme similare. Mass imigrare non-alb și forțat “diversitate” constituie de fapt un program de genocid împotriva poporului albi, pentru că toate acestea imigrație și forțat “diversitate” este pentru țările albe și zone numai.

Veți observa că nimeni nu strigă că zonele negre sunt acum confruntă cu “diversitate” – asta pentru ca “diversitate” are un sens foarte specific printre anti-albi; în mintea lor înseamnă zonele albe devenind minoritate alb.

Pe scurt, diversitatea este un cuvânt de cod pentru genocid alb .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s