Masada intre mit si realitate

Masada: The Collective Mental Insanity of Israel

11-16

Israelul are o BOALA PSIHICA , o numim Complexul Masada. Statul Israel este bolnav mintal, națiunea este construit pe mituri rele și pe idei proaste, idei care sunt atat de deliranta sunt mental idei bolnave. Israel există într-o auto-provocat criză existențială, un complex național Masada este o iluzie paranoic periculos pe cele care controlează statul, organizarea națiunea în jurul sinucidere în masă ca un obiectiv național.

Care este legătura dintre nebun Opțiunea Samson a Israelului modern și Masada? Ambele sunt extremiste evreiesc pacte sinucidere colectivă, Israel va arunca în aer lumea atunci când se duce în jos. Aceasta filozofie extrem de paranoic ilustrează nebun mentalitatea de victimă evreiesc, evreii nu au deținut acțiunile lor, și înainte de a fi forțați să admit că au avut ceva de-a face cu toate acele pogromuri, acestea sunt de gând să o ia razna pe lume cu opțiunea Samson .

Masada ca a predat la fiecare copil israelian este un mit socializare, cum este predată nu este cum sa întâmplat, aceasta este parte a colectivismului a individului în Israel, unde fiecare copil este predat xenofobie extreme ca propaganda oficială de stat. Masada este MAI MULT decât niște lecții de istorie, este nebunia mental colectiv de Israel în cazul în care cel mai înalt ideal este sinucidere în masă.

La fiecare soldații IDF jurământ pe un platou Masada și citează “Masada nu va cădea din nou.”   Acest jurământ solemn, luat de toate Fame la Forțele de Apărare israeliene, să lupte până la ultimul om, chiar dacă lupta este sinucigaș. Israel este o corabie care se scufundă, iar cei înșelați de slava lui Dumnezeu și un teren numai evreu, se va merge în jos cu nava.

Salvare automată-File vom d-LAB2 / 3 pentru AgfaPhoto GmbH

Ce acești evrei nebun fac este de a face o ultima poziție împotriva toată lumea.  Israel este cetatea finală , acesta este ultimul stand-evreului, el este la fel ca Masada, acesta este locul unde exclusionistic evreii nebun face ultima poziție împotriva lumii sănătos. Israelul nu se va obține, împreună cu vecinii săi arabi sau cu restul umanității – Israel este de planificare pe ieși din ISTORIE , cu un bang.

Israel nu va fi niciodată un stat moderat, Israel nu va permite nimănui aceleași drepturi ca și ei. De ce? Pentru că Israel este o națiune de evrei, de evrei, iar evreii sunt aleșii lui Dumnezeu și oricine altcineva nu poate merge direct în iad. Conștiința modernă a înlocuit tribalism iudaic, toată lumea știe că nu există oameni speciali, că toți oamenii sunt egali în fața legii.

911 are un nou sens odată ce ați înțeles ce sunt nebun evreu sionist până la Israel, Israel a făcut 911 ca un act de disperare pur. 911 steagul fals a fost terorism de stat israelian, un act de orgoliu pur evreiesc, o încercare de a sprijini NU ideologia statului Israel. Lumea ne urăște, a se vedea, aceste Mooslims doar te-a atacat.

Mossad_Netanyahu_Israel

Israelul are bomba evreu, bomba nucleară dezvoltată în America este o bombă evreu dezvoltat în primul rând de către oamenii de știință evrei. Asta nu-l bomba evreu face de la sine, aceasta este ideea evreiesc de război total, de exterminare totală a celorlalte națiuni care face ca A-Bomb bomba evreu. Evreul gândește în termeni de anihilare totală, care meme este ceea ce este pe tot parcursul literatura lor sfânt. Iehova instruiește oamenii lui de a ucide toate, inclusiv femeile, copiii, chiar și câinii. 

Biblia este un manual al lui Iehova – ucide, ucide, ucide! Doctrina sfânt al sionismului este de a ucide acele alții care nu sunt noi, ucide-le acum pentru că toată lumea este în afara de a ne, principiu central al fondarea Israelului obține, este piatra de temelie este paranoia. Aceste meme poseda Netanyahu, are un pic de evreu în cap spunându-i să-l omoare, ucide, ucide.

naderian20110604161730343

Mitul Masada este țesută împreună cu HOLOCAUSTULUI mitul. Evreii trăiesc în interiorul de minciunile lor, înșelăciune a devenit o caracteristică națională. Evreul tipic simte paranoic că Holocaustul s-ar putea întâmpla din nou. Aceasta nu sa întâmplat pentru prima dată. Holocaustul este un mit, ultimul impas de la Masada un alt mit. Problema foarte real de Israel este că istoria lor națională a fost scris de către alți mincinoși evreu, Israelul este construit pe aceste minciuni.

http://faultlineusa.blogspot.com/2012/09/never-din nou-jd-longstreet.html

“Never Again”, a fost adoptat ca motto-ul evreiesc Liga Apărării. Aceasta este ceea ce JDL are de spus cu privire la motto-ul lor, Never Again: “Sensul de motto-ul JDL lui,” Never Again “, nu poate fi clar pentru cei care nu știu prea multe despre noi Never Again înseamnă în primul rând că. Evreii nu va merge din nou în liniște și supunere la moartea noastra inseamna Never Again că evreii nu va indoi la voia asupritorilor Never Again este un motto strigat cu recunoașterea faptului că evreii nu sunt comandate prin HG a fi călcați în picioare și victimizat -.. destul de opus. Never Again este motto-ul post-Holocaust, cu adevărat sensibil evreul, care știe că lumea poate fi un loc periculos și că de multe ori aceasta devine mult mai periculos pentru evrei, atunci când nu reușim să-și afirme drepturile noastre ca ființe umane. “

Nu contează că evreii trata non altul ca o ființă umană, nu contează că evreii se simt superior tuturor celorlalte rase și consideră arabi pentru a fi insecte care ar trebui să fie strivit sub cizma de evreul evlavios.

Evanghelizarea alimentează sionist Apocalipsa

Suntem în vremurile din urmă de nebunie biblice, milioane și milioane de creștini evanghelici sunt turnarea benzină pe foc hambar de naționalism evreiesc. Sionismul este corupția creștinismului, cuci sioniste în cuib creștină. Sionismul va fi căderea creștinismului, este o greșeală istorică uriașă, care creștinii legat barca lor în statul Israel.

Pastor Ioan Hagee liderul primar în fruntea mișcării creștine sioniste. El este fondator și pastor senior al Bisericii Cornerstone, o biserică evanghelică 19000-membru în San Antonio, Texas. Emisiunile sale săptămânale sunt pe 160 de posturi TV, 50 de posturi de radio și opt rețele într-un procent estimat de 99 de milioane de case din 200 de țări. El este fondatorul CUFI, creștinii Unite pentru Israel, el crede în Israel peste America, în afară de a fi un trădător, el este un lunatic crede că Biblia este literalmente adevărat.

51vtqaprxll-_bo2204203200_pisitb-autocolant-săgeată-clicktopright35-76_aa300_sh20_ou01_

Creștini sioniști au arătat diferite grade de entuziasm pentru punerea în aplicare a șase convingeri politice de bază care rezultă din teologia lor ultra-literal și fundamentalist: 

http://www.informationclearinghouse.info/article35747.htm

  1. Convingerea că evreii rămân poporul ales al lui Dumnezeu duce creștini sioniști să caute să-l binecuvânteze pe Israel în moduri semnificative. Cu toate acestea, acest lucru, de asemenea, ca rezultat invariabil aprobarea necritică a și justificarea pentru politici rasiste și de apartheid Israel, în mass-media, în rândul politicienilor și prin excursii de solidaritate în Israel.
  2. Pe masura ce oamenii aleși ai lui Dumnezeu, restaurarea finală a evreilor în Israel este, prin urmare, încurajat în mod activ, finanțat și facilitat prin intermediul unor parteneriate cu Agenția Evreiască.
  3. Eretz Israel, delimitată în Scriptură, de la Nil la Eufrat, aparține exclusiv poporului evreu, prin urmare, terenul trebuie să fie anexate, palestinieni alungati din casele lor și așezările evreiești ilegale extinse și consolidate.
  4. Ierusalimul este considerat ca fiind capitala eternă și exclusiv al evreilor, și nu pot fi partajate cu palestinienii. Prin urmare, strategic, creștini sioniști au facut lobby administrației SUA să mute ambasada sa la Ierusalim și, prin urmare, să se asigure că Ierusalimul este recunoscut ca fiind capitala Israelului.
  5. Sionistii crestini ofera diferite grade de SPRIJIN pentru organizații cum ar fi Templul evreiesc Muntele credincioșilor care s-au angajat să distrugă Domul Stâncii și reconstruirea Templului evreiesc pe Haram Al-Sharif (Nobilul sanctuar al Al-Aqsa).
  6. Christian sioniști au invariabil o viziune pesimistă asupra viitorului, convins că va fi un război apocaliptic de la Armaghedon, în viitor iminent. Ele sunt profund sceptici cu privire la posibilitatea unei păci durabile între evrei și arabi și, prin urmare, se opune procesului de pace. Într-adevăr, să susțină un compromis israelian de “teren pentru pace” cu palestinienii este văzută ca o respingere a promisiunile lui Dumnezeu pentru Israel și, prin urmare, pentru a sprijini dușmanii ei.

Într-o zi, când în cele din urmă America de trezește, și miroase arderea de tot de 911, dar Israel a dat cel mai bun aliat ei, evreii vor țipa că americanii sunt în afara pentru a le obține! Evreii facă rău atunci acționează ca victime nebun când pedeapsa se întoarce din propriile acțiuni. Acesta este un comportament bolnav mintal grav, ceea ce ar putea fi întâmplă în capul lor, unde se renege propriile acțiuni ca de cauzalitate? Sunt evrei complet nebun? Bine? Vrei dovezi? Cine este la conducerea lui Israel chiar acum?

Crazy la cârma

Ben Netanyahu, foarte alb prim-ministru polonez, este liderul xenofob al unei națiuni nebun ghemuit în Palestina. Bibi este un idealist extremă, extremist nationalist dar el nu este chiar un “evreul real”, el nu este semitica, și Israel este un stat evreiesc numai pe baza cererilor din Biblie. Bibi este rasist încă nu evreu etnic.

Israelian PM tatălui Benzion Netanyahu a murit la 102

Lumea este uluiți nebun distractiv acest experiment nebunesc de Israel, plopping jos un cuib de evrei chiar în mijlocul lumii arabe. Evanghelicii sunt nebun pentru a sprijini Israelul și supremației evreiești. Lumea este uluiți nebun și tot de această distrugere, măcelul de zi cu zi în Orientul Mijlociu este rezultatul direct al sistemelor de credinta. Fructele de memele biblice sunt război fără sfârșit, moarte, și distrugere, și cei care cred că aceste sfinte CĂRȚI sunt fruitcakes, loons, evadați din spitalele de psihiatrie.

Leading Israel la certain doom este un pseudo-evreu polonez nebun, care este sigur de existența lui Dumnezeu și choseness a poporului său. Netanyahu a primit 29 de ovații în picioare de la o ședință comună a Congresului. Ce spune asta despre noi de americani, atunci când reprezentanții noștri aplauda un nebun, americanii sunt un rahat de liliac nebun, sprijinind Israel chiar dacă toată lumea știe Israel au făcut 911. 

Dar noi nu am vazut adevărat nebun încă, ne-am așezat senatori și Dick Cheney ne-a spus un nuclear 911 este aproape gata. Ele sunt informați cu privire la ceea ce urmează. Deci, atunci când Netanyahu se aprinde de pe o bombă nucleară în Brooklyn, atunci veți vedea adevarata nebunie ca plătit soldout evreu senatorii noștri curvă bate până când ambele mâini sangera pentru iubita Netanyahu lor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s