Mare suparare , mare : The Real Abomination of Desolation – The State of Israel

Real urâciunea pustiirii – Statul Israel

Abraham-sacrificiu, Isaac

Nu este nimic MAI rău decât un stat-națiune care glorifică Vechiul Testament, care este această carte teribil umplut cu sânge și gore. Pentru a numi o carte sfântă este un termen impropriu, ceea ce este sfânt de Domnul sau faptele sale? Tora este o carte de minciuni evrei rele, plagiat și de gândire disperată a unui popor blestemate care conduc întreaga lume într-o conflagrație de al doilea război mondial 3 și utilizarea extensivă arme nucleare. Cele mai multe dintre evreilor este acum ateu, așa că de ce nu se mai comportă ca și cum acestea sunt de la Dumnezeu, Dumnezeu?

Dawkins citat

Pasajele din Vechiul Testament sunt superstiții primitive de atribuire Dumnezeu cauzalitate la fenomen natural.Pentru a crede în continuare că dezastrele naturale sunt cauzate de un zeu cer și personal este o nebunie de a în MODERNA lume. Dar evreii dețin în continuare la cartea lor, deoarece acestea sunt un egoist trib narcisist de loons. Ține-te de carte de instrucțiuni sfânt ca este scris în piatră, ei refuză să se răzgândească cu privire la trecut, pe care le dețin pe trauma lor din trecut și apoi se proiecta pe alții.

Toate acestea traume palestinian în ce scop? Ce scop mare se realizează de către acest stat bastard născut de teroriști?  Israel este un monument de a scăpat de sub control evreu ego, pe victima, apoi în calitate de torționarului.   Israel este o urâciune a spiritului uman, Israel este construirea națiunii sale în o baltă de sânge palestinian și acești evrei care fac cele mai multe de răul nu sunt semiți chiar. Este un fel de glumă proastă, este acest lucru se întâmplă de fapt? Este greu de crezut că cineva ar putea fi atât de crud, dar evreul delectează în cruzimea lui, oferind de statutul său divin atunci când nu există nimic divin despre el.

perete nebunie

Și acesta este mergi la a lua mult mai rau. Aceste loons vrea să reconstruiască Templul lui Solomon si a incepe sa te lor jertfe de sânge demonice pentru pofta lor de sânge demon Dumnezeu Domnul. Înțelegeți cât de primitiv aceste persoane sunt? Ei vor să-l omoare animale nevinovate a mulțumi Domnului, pentru că în funcție de textul lor superstițios primitiv îi place mirosul plăcut de carne de animal arsă.

Geneza 08:20

“20 Apoi, Noe a construit un altar L DRP ., și a luat din toate dobitoacele curate și din toate păsările curate și a adus arderi de tot pe altar 21 L DRP a mirosit un miros liniștitor, și L DRP -a zis, “eu nu va blestema din nou pământul din cauza omului, pentru intenția de inima omului sunt rele din tinerețea lui, și nu voi mai lovi tot ce este viu, cum am făcut “.

Numeri 29: 2 Romanian ( King James Version )

“Să aduceți ca ardere de tot, de un miros plăcut Domnului; un vițel, un berbec, și șapte miei de un an fără cusur”
 
Exodus 29:18 (Cornilescu)
“Să aduceți în fum tot berbecele pe altar, este o ardere de tot Domnului: acesta este un miros plăcut, o jertfă mistuită de foc înaintea Domnului.”
2733668250_yahweh_baal_sacrifice_xlarge
 
Eu nu fac asta, ei de fapt cred că există vreun Dumnezeu care vrea ca ei să ucidă miei. Nu doar unul, ci șapte miei mici. Acești oameni sunt nenorocit bolnav! Ei cred că acest zeu cer invizibil (de exemplu, vânt, tunete și fulgere) pot mirosi jertfele lor. Ei consideră acest lucru a fi cel mai sfânt de acte.
miei
 
Nici o ființă umană modernă în conștiința modernă ar trebui să tolereze această barbarie bazat pe invers de gândire. Nu ne-am fi evoluat trecut aceste idei oculte ale zeilor cer furioși care au nevoie de ceva de la noi?Este Dumnezeul vostru adevărat că puternic dacă el are nevoie de tine pentru a ucide o formă de viață? De ce Dumnezeu tău nevoie de asta, de ce nu orice zeitate nevoie de tine să-l omoare pentru ea, atunci când ea însăși nu există în acest domeniu de forme și carne? Pentru că Dumnezeu este tine, este că trebuie să-l omoare, un zeu de sete de sânge este o proiecție a unui om cu setea de sânge.

Deci, răspunsul la de ce cele mai multe dintre EVREILOR , acum ateu, încă mai vrea să-l omoare, chiar dacă ei nu cred în poate răspunde acum Domnul. Dumnezeu a fost un șiretlic, tribul a fost sânge lusting toate de-a lungul și a creat un zeu textual pentru a justifica comportamentul lor nebun.  Ironia este că creștinii cred în zeul evreu și, prin urmare, permite evreilor ateiste să scape cu genociduri și masa lor crime.

Credinciosul nu vedea că adevăratul Dumnezeu este doar în capul tău și de nevoile lui Dumnezeu a zis sunt într-adevăr doar stricat neuron cablare in creierul tau, deoarece ai petrecut atât de mult timp studiind voastre sfinte deranjate DE CĂRȚI . Nevoia evreilor de sânge este permisă numai cu tine, pentru că ați fost de acord cu dementa lui Dumnezeu. Gandeste-te, ce fel de Dumnezeu este de patru litere YHWH? Unele nebun ebraică, cu creierul lui pe jumătate coapte la soare deșert, a avut o viziune a numelui lui Dumnezeu. Lol, sursa numelui Domnului este de la un gând delirant de un evreu nebun.

Acești evrei ritualice sunt într-adevăr ciudat, de aceea întreaga Statul Israel este un salon mental plin cu nebuni. Ele sunt într-adevăr periculoase și tradițiile lor ar trebui să fie monitorizate sau scoase în afara legii, nimeni nu ar trebui să-l omoare miei mici de religie, nimeni nu ar trebui să mutileze un PENIS de un zeu, sau să ne rugăm pentru un zid de piatra, sau de a construi ziduri imense de beton și le numim garduri de securitate. Evreul este nebunie în sine dezlănțuit asupra lumii ca ciuma. Toată lumea poate asista acum prima mana dementa din Vechiul Testament ca evreii construi o națiune bazat pe această carte evlavie de zeul lor rele.

PUI-UCIDEREA

Ah, tu spui eu chiar nu înțeleg. Tu spui eu nu cred, nu am încredere în Domnul. Nu, nu-mi place pentru că eu sunt raționale și atunci când nu există nici o dovadă pentru acest zeu al tău în afară de textul sfânt dement astfel barbarie dumneavoastră este prevăzută goale. Cult YHWH este o formă de nebunie, pentru că Dumnezeu este acolo, el nu este mare, de fapt, ceea ce este el cu adevărat o iluzie in mintea ta. Dumnezeul tău nu exiști împrejur Wacko dus cu capu ‘evreu, ceea ce de fapt faci este închinarea falusul, iar Menora este dovada.

url

Sunteți afirmă, Dumnezeul tău, fără o iotă de dovezi și nu pot respinge cererea dumneavoastră, fără nici o dovadă și susțin motiv și logică pe tradiții și superstiții tale. Deci, ascultați ce naiba evrei, credința în Dumnezeu este o iluzie, el nu există, Dumnezeu nu este un “bărbat”, el nu a stabilit nici o regulă pentru noi, el nu are un plan, nici nu este El ne va judeca. Nu Dumnezeu ne controlează sau chiar îi pasă ce facem noi, nu avem nevoie să mi se spună ce să poarte sau gândi. Obsesia ta îmbrăcăminte te face într-adevăr ciudat, pentru că este o expresie exterioară a iluziile în cadrul. Aceste evrei hasidici purtand caciuli de blana mari în căldura de Palestina are nici un sens, la toate, dar le purta, deoarece acestea sunt sclavi la tradiții.

M-am săturat de minciunile tale domnul evreu, m-am săturat de obsesia ta de a controla totul, sistemul legal este nedrept, nu un evreu cu cele comise la 911 a fost acuzat sau găsit vinovat pentru terorism de masă. Nu există nici o lege, sistemul dvs., deoarece 911 este fărădelege pur și toată lumea poate vedea că în mod clar.Sandy Hook farsă ilustrează depravarea rău dumneavoastră, lumea se trezeste la manipulări mintea ta, în curând își vor da seama că cartea ta sfântă este la fel de fals ca Robbie Parker.

Eu nu sunt proprietatea ta pentru a fi judecat într-un tribunal contrived evreiesc. Nu-ți datorez nimic, nu datorez taxe la un stat controlat evreu, eu nu sunt a ta de a elabora în războaie ilegale și imorale, singurul lucru pe care mi le datorezi este injectarea de plumb fierbinte în creier Tora talmudic dantelat. Nu ai autoritate asupra mea, cererea dumneavoastră de autoritate este o prostie și rău, nimeni nu are nici o autoritate asupra altei, și cărțile sfinte nu sunt sfinte, puteți lua regulile și împinge-le în fund și dacă am lua vreodată o întâmplare am de gând să trimită cât mai multe evrei ca pot înapoi în iad. Ți-ai pierdut dreptul de a exista, le-ați cauzat numai probleme și este timpul ca lumea să înceteze tine și ideile tale și să distrugă cărțile și voi șterge din memorie toate om.

Vespasian mai mare om

Vespasian a avut ideea de dreptate atunci când a distrus templul tău barbar de sacrificiu animal ritual. El a pus o oprire la tine și barbarie dumneavoastră. E timpul pentru Israel să fie distruse, nu este altceva decât un parazit care cauzează arhaic toate probleme în Orientul Mijlociu și pentru restul lumii. Ai distrus Statele Unite, cu 911 pus în scenă steagul fals și controlul mass-media și instanțele de judecată, te-a trimis băieții americani de a suferi răni incredibile într-un război fals ilegal și inventate împotriva fraților noștri din Orientul Mijlociu, pentru că nu se poate obține împreună cu altcineva.

Ei bine, Du-te dracului d-evreu, tu și războaie tale dracu ‘, tu și cartea dracu’, dracu ‘tu și să facă dumneavoastră cred că Dumnezeu, dracu’ ritualurile sacrificiale dumneavoastră și setea de sânge. Du-te dracului domnul evreu și starea dumneavoastră iubit al lui Israel, care este o urâciune a tuturor națiunilor, este abhorently rău la miezul ei, conducătorii voștri sunt nebun. Israelul este pustiirea sufletului uman, nu merita un alt suflu și trebuie să fie complet și cu totul distrus până acolo nu este pe picioare de piatră în oricare dintre templele voastre YAHWE, până nu o Biblie este lăsat, până lor nu este unul evreu și este nimic altceva decât o pată de rahat uns pe pământ. La naiba Israel, nu este altceva decât un mare scuipat de nisip pustii, poate fi fi în curând suflare departe în căldura termonucleară de un vânt de justiție de la o populație umană indignat.

http://therebel.org/en/?option=com_content&view=article&id=778399:the-real-abomination-of-desolation-the-state-of-israel&catid=354:yukonjack&Itemid=3037&utm_source=newsletter_2098&utm_medium=email&utm_campaign=yukon-jack-driving-miss-crazy

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s