CAND SE VORBESTE DE FUNIE IN CASA SPANZURATULUI

“Ceea ce vedem în Palestina nu este” brutalitatea israeliană “, dar brutalitatea evreiesc ascunde în spatele etichetelor” Israel “sau” sioniste “.”

Genocidul în masă de evrei din Dresda, Köln și în alte orașe germane din Al Doilea Război Mondial UNDE-au ars populațiilor civile ÎNTREGULUI în viață în furtuni de foc masive CAUZATE DE bombe incendiare au scăzut cu LOR marionetă REGIMURILE ocupat sioniste. Genocid evreiască este pur și simplu la fel de veche ca și munții și, desigur, Muntele Sionului.

“Având în vedere că atacurile antisemite de-al doilea război mondial întreagaEUROPĂ au fost aproape exclusiv opera fie evrei ca urmare vechea tradiție de pulverizare svastici peste tot pentru a ține pasul ura incitat de-al treilea Reich, sau mai târziu, pe când evreii au inundat Europa cu LUMEA A TREIA de imigranți musulmani.Dar, prin politica lor de vina in mod constant indigene europenii albi pentru aceasta în scopuri politice și de câștig monetare, evreii s-au făcut acum normal pentru albi să cred că pot lua parte, de asemenea, care în cele din urmă au început să facă. “

Piese de CENTRALE LONDRA au fost umplute cu destul de patetic (în ceea ce privește orice mânie reală îndreptate împotriva evreilor colectiv) pro-palestinian și anti-Israel mitinguri de la începutul războiului Israel-Gaza, dar vestea bună este că tot mai mulți oameni au început să se uite mai profund și câștigă curajul de a deveni evreu-înțelept.

Purim: O zi de praznic care celebrează genocidului evreiesc din zeci de mii de persani ÎN CARE EVREI COPII îmbraci ca vampiri sau ZOMBIES În timp ce unii rabini bea sângele DE COPII goyim. Sângele este provenite de la miile mulți dintre copiii care dispar fiecare an sau zburat aici din zonele de război sionist-create în Orientul Mijlociu LIKE Libia, Siria sau Gaza. Aceasta este TOTAL controlul asupra mass-media, superiori de poliție, a justitiei, de către evrei ca nici un caz, ar veni vreodată la lumină. SPRE DEOSEBIRE FEASTDAYS catolici care celebrează spiritualitate si Dumnezeu, festivaluri EVREI SARBATORESTE ură, genocid și răzbunare.

Având în vedere succesul enorm al EVREIESC MASS-MEDIA de spălare a creierului din populația goyim în crearea unei “” PACE ȘI IUBIRE “numai pentru evrei, dar nu dușmanii lor, cum ar fi White și musulmanii anti-sioniste” mentalitatea, cele mai multe demonstrații au fost aproape în întregime pașnic, printr-un tendință pozitivă pare să fie în loc. La un miting de masă, o pancartă curajos declarat ” Hitler ai avut dreptate! “La o altă, protestatarii au confruntat un evreu contra-protestatar și a strigat” ARDE IN IAD . “

SERVICII COMUNITARE Trust, evreu caritate “britanic”, care monitorizează “incidente antisemite” și oferă sfaturi de securitate a evreilor transnaționale care trăiesc în Marea Britanie, a declarat că din moment ce luptele au izbucnit în IULIE 8 numărul de astfel de incidente sa dublat la al doilea cel mai mare lunar pe înregistrare. Ca razboiul continua, iar numărul de corp sângeroase de femei moarte nevinovate, copii, copii și persoane în vârstă în Gaza se ridică, concordanța “incident anti-semit” ar putea bate un record britanic.

PROFESOR KEVIN MACDONALD explică MISUNDERSTANING scară largă cu privire evreilor de către goyim:

VEZI VIDEO: Nu e vorba de sioniști e evreilor

Ce se întâmplă în Franța este mult MAI pozitiv. În țară se află din Europa cea mai mare evreiesc și populațiile musulmane din import (aproximativ 500.000 și-5 milioane, respectiv). Recent, în Franța, cel puțin opt sinagogi au fost atacate, potrivit NEW YORK TIMES . La Paris, un protest pro-palestinian a câștigat curaj atunci când mai multe magazine evreiești au fost arse și câțiva demonstranți au scandat “Moarte la evrei.”

NU utilizarea cea mai utilă a GRAFFITY pentru a primi mesajul OUT despre evrei dar semnele de speranță? WHITES TINERI devin acum in actiune si de a face sentimentele auzite. Este prea târziu pentru rasa albă sau vor TINERET să facă față provocării?

Guvernul francez evreu-controlate interzis protestele în anumite părți ale Franței ca violența sa intensificat și prim-ministru și Marano evreu Manuel Valls, a avertizat că o “nouă formă de antisemitism”, a fost de prindere a țării. Cam în același timp, Natan Sharansky, fostul politician israelian, care este președinte al Agenției Evreiești pentru Israel, a avertizat că “asistăm la începutul sfârșitului istoriei evreilor din Europa.”

El a estimat ca cat mai multe de 6.000 de evrei au fost de asteptat să părăsească Franța pentru Israel in acest an, din cauza antisemitismului. Probabil o minciună ca evreii au folosit mereu tactica de mișcare sau de a pretinde să se mute după cum am văzut cu cazuri în istorie în care Jewsmedia țipat că “Șase mii de evrei au murit într-un pogrom” doar pentru a găsi cele șase mii de evrei care stau fericit pe tucking frontieră în covrigi lor și CEAI CU GHEAȚĂ au fost alungați pentru crime de omor ritual de copii, ademenind fete albe în prostituție, șantaj, răspândirea corupției morale și camătă.

Doar un exemplu din milioanele de minciună și imagini coruperea punct de vedere moral TOXICE și idei CREATE de evrei pentru a distruge rasa albă

Sau destul de recent caz de MALMO SUEDIA , unde ni sa spus evreii au tot fost alungat în timp ce toți cei care vizitează Suedia de astăzi se va găsi epicentrul de genocid evreiesc de europeni albi și plin de organizații evrei, cum ar fi “PAEDIA” genocidul alb gândirea rezervor și programarea centru pentru activiștii de genocid din întreaga Europă, condus de celebrul criminal Barbara Spectre care, dacă nu ar fi fost mentalitatea Isus minte de alb Goim european s-ar fi culcat într-o baltă de sânge pe o stradă pompat cu 50 de runde de pusca de asalt muniție.

O POZĂ recente a anumitor sindicat al crimei evreiască din Malmö, Suedia. Dar ochii dumneavoastră vă înșele pentru că sunt, nici un evreu din Malmö, și care trebuie să fie adevărat că am auzit că asupra evreilor.

Antisemitismul este aparent înfloritoare în Europa; numărul de incidente înregistrate, de la svastici pictate pe sinagogi (Nici o schimbare acolo! ed.) la atacuri violente asupra magazinelor și instituțiilor evreiești (în mai, o luptător se întoarce de la război sirian folosit celebra o pușcă de a ucide patru agenți israelieni de la evrei Muzeul de la Bruxelles) a fost în creștere recent.

O parte din creșterea poate fi pusă pe seama războiului Israel-Gaza și imaginile de copii palestinieni morți și pe moarte. Dar asta explică doar o parte din poveste. Un aflux de imigranți musulmani în Europa, dintre care majoritatea provin din țări distruse de exploatare evreiesc și război în lumea musulmană, imigranți condus în mod deliberat de la casele lor în Europa de bombe proxy evrei, în scopul de a asista la genocidul indigene europenilor albi prin masa treilea imigrare lume și Zioncorporation și sionist promovarea Guvernare ocupat de rasă-amestecare și miscegenation, poate fi jucând un rol. O altă teorie spune că războiul a expus doar latent și furie îmbuteliat-up cu evreii, oferind oamenilor obișnuiți o oportunitate de a obține dincolo de Jewsmedia condiționat și dezlănțui la temnicerii lor mentale. genocid albe în BANKSTER EVREIESC, ZIONCORPORATION SI PROMOVAREA JACADEMIA de imigrație, RACE-amestecare și MISCEGENATION:

ANTI-evrei au instigat MASS din lumea a treia imigrației și EVREIESC PROMOVAT PROTEST RACE-amestec în Londra cu CAMERON POSTER distruse.

Un evreu britanic instruit “avocat al drepturilor omului și profesor de drept”, care nu a dorit ca numele său folosit pentru că era un mincinos, a spus el crede “Marea Britanie a avut întotdeauna un curent subteran de antisemitism și că cel mai recent conflictul din Gaza a expus doar unele dintre cele mai grave comportamentului anti-semit. “Desigur, acest lucru este evident fals și susținută de nici un fel de dovezi, dar par pentru cursul de minciuni evrei. De fapt, britanicii ca germanii și americanii sunt cei mai subiectul a popoarelor la mass-media evreiesc de control al mintii de la naștere, probabil, oriunde în lumea occidentală, ceea ce face imposibil pentru aproape toata populatia de a îndrăzni chiar cred bolnav de un evreu, chiar dacă evreu a avut un cuțit la gât.

VEZI VIDEO: este uciderea evreilor o Hatecrime?

Într-un e-mail, el a spus: “Tendința de demonstrații anti-Israel pentru a duce la ecrane de antisemitism este departe de noi. Imi amintesc ca un student la Londra cum, într-o demonstrație de impozitare anti-poll-ului în anii 1980, o mare parte din marș vesel preluat cântarea de “Arde-l jos!” ca am trecut (notoriu Mossad și față de propaganda sionista) Hillel House, ca și cum ar fi fost un răspuns sofisticat punct de vedere politic atunci când se confruntă cu o instituție “sionist”. “Hillel House a fost înființată ca o bază de putere pentru a ajuta studenții evrei în minte -controlul academice și de a asambla resursele într-un singur loc pentru a ajuta justifica dracu nesfârșită de persecuție a palestinienilor și supravegherea cultural marxist anti-alb, genocid alb de-a lungul campusurile universitare.”A fost groaznic.”, A spus evreul.

Apoi, desigur, există castan evreiesc vechi că recesiunea europeană, cauzate de criminalitatea financiară evreiască și jafurile, care a fost deosebit de brutal în Europa de Sud, unde rata șomajului în rândul tinerilor sunt 40 la suta sau mai mare, a declanșat o reacție împotriva evreilor și importurile lor din lumea a treia. “Mi-ar clasifica recesiunea ca fiind un factor care contribuie”, spune Richard Goldstein, director de operatiuni la Londra pentru Institutul de Politici evreiesc de cercetare. “Evreii au fost asociate, însă pe nedrept, cu bani și avere pentru atât de mult timp.” O declarație pe care a făcut cu o față dreaptă și cu toată liniștea și încrederea minciuna evreiesc. “acoperire media intensă a războiului, o mare parte din ea simpatic pentru palestinieni “, a declarat un ziar evreiesc”, a adăugat gaz pe foc anti-semit, spune grupurile de evrei și musulmani. Și ce mainstream spectacole mediatice europene este igienizat pozitiv în comparație cu ceea ce poate fi găsit pe social media, cum ar fi Twitter, unde poze cu copii palestinieni morți, pe moarte și mutilate sunt comune. “

“Lucru despre social media este că acesta nu poate fi redusă la”, spune Salman Farsi, a cumpărat și a plătit pentru stooge sionist care lucrează sub acoperire pentru serviciile de evrei controlate “britanici” de securitate MI5 ca ofițer de comunicații pentru Londra Moscheea de Est și Londra Centrul de musulmani . “Toată lumea împinge propaganda lor și e destul de înfricoșător. Nu sunt controlate, se va genera mai multă ură și, eventual, violență. “Farsi cred că imaginile de moarte și copiilor palestinieni mutilate nu sunt problema. După toți acești copii nu sunt evrei. evreu Mark Gardner, director de comunicare pentru bazat britanic Jewish Community Service Trust, are un punct de vedere similar. “Cred că de o mulțime de reacția anti-semit vine de la mass-media”, a spus el. “A face pe oameni furioși pentru a deveni mai furios. Se poate veni de la mass-media mainstream sau, din ce în ce, de la mass-media auto-selectat ca site-urile de social media. “Gardiner este de părere că mass-media britanice evrei controlate, care o face cel mai bine pentru a arunca apa pe focul a efectelor crime evrei, este vinovat pentru a arăta nici o poza whatsever de masacrul de palestinieni. Și ce dacă palestinieni trăiesc într-un iad fără sfârșit de tortură și umilire? După toate acestea nu sunt evrei.

CST, care de ani de zile a monitorizat cu nerăbdare “incidente antisemite”, mereu cu rugăciunea plină de speranță pe buzele lor că aceste incidente pot fi atribuite la Whites indigene în Marea Britanie, susține că este “ultra atent pentru a distinge între antisemite și anti-Israel comportament. “domnul Gardner spune ca numarul de incidente antisemite Spike întotdeauna când conflictul Israel-Gaza, în curs de desfășurare din 1930, în ultimul secol, erupe în violență extremă. Gardiner, desigur, este de părere că incidentele toate “anti-Israel” sunt “incidente antisemite” ca propriile sale cuvinte arată. Numărul maxim lunar de incidente antisemite înregistrate în Marea Britanie de către TFP a fost un simplu 289, în ianuarie 2009 (probabil inclusiv astfel de acte ar fi în scădere lucrări dulci de pe teren în timp ce trece o sinagogă) în timpul operațiunii Cast Lead. Asta e atunci când israelienii au lansat un bombardament și sol invazie anterior și criminal a benzii în care între 1.200 și 1.400 de palestinieni au fost uciși, iar 13 israelieni cea mai mare parte a accidentelor care nu au legatura cu acțiune palestinian. vise dulci SUNT REALIZATE DIN ACEST:

Ea vine ca nu e de mirare, atunci, cu mai multe oportunități de a răspândi linia de “evreu sărac” și a obține mai mult de finanțare, subvenții și despăgubiri pentru crimele care nu au fost niciodată comise, că o creștere a numărului de Europa penal și control evreii sunt pretinde a fi “speriat . ‘ Anul trecut, Agenția evreu-UE pentru Drepturi Fundamentale “, care neagă indigenii din Europa, drepturile lor patrii, a publicat un raport detaliat asupra percepțiilor evrei. Raportul a concluzionat că două treimi din evreii din Europa considera antisemitismul a fi o problemă în timp ce mai mult de trei sferturi “, cred că situația a devenit mai acute și că antisemitismul a crescut în țara în care-ți trăiești în ultimii cinci ani.” În cazul în care ancheta a fost făcut astăzi, există o mare speranță că “cifrele frica” ​​ar fi mai mare. Puținii oameni albi conștienți și treaz ale Europei, care se confruntă posibilitatea de a deveni o minoritate în propria țară în următorii douăzeci de ani din cauza evreiască-a instigat masă treilea imigrație mondial și utilizarea de zi cu zi consistent de râuri de corupție morală și vice pentru a distruge lor suflete, viața și viitorul, vor spera că domnul Sharanksy are dreptate atunci când prezice începutul sfârșitului pentru evreii din Europa. Citește și: FIRST HOLOCAUSTULUI farsă MUZEUL se deschide:

http://endzog.wordpress.com/2014/07/23 / primul-holocaust-farsă-muzeu-se deschide /

“Ceea ce vedem în Palestina nu este” brutalitatea israeliană “, dar brutalitatea evreiesc ascunde în spatele etichetelor” Israel “sau” sioniste “.”

Genocidul în masă de evrei din Dresda, Köln și în alte orașe germane din Al Doilea Război Mondial UNDE-au ars populațiilor civile ÎNTREGULUI în viață în furtuni de foc masive CAUZATE DE bombe incendiare au scăzut cu LOR marionetă REGIMURILE ocupat sioniste. Genocid evreiască este pur și simplu la fel de veche ca și munții și, desigur, Muntele Sionului.

“Având în vedere că atacurile antisemite de-al doilea război mondial întreagaEUROPĂ au fost aproape exclusiv opera fie evrei ca urmare vechea tradiție de pulverizare svastici peste tot pentru a ține pasul ura incitat de-al treilea Reich, sau mai târziu, pe când evreii au inundat Europa cu LUMEA A TREIA de imigranți musulmani.Dar, prin politica lor de vina in mod constant indigene europenii albi pentru aceasta în scopuri politice și de câștig monetare, evreii s-au făcut acum normal pentru albi să cred că pot lua parte, de asemenea, care în cele din urmă au început să facă. “

Piese de CENTRALE LONDRA au fost umplute cu destul de patetic (în ceea ce privește orice mânie reală îndreptate împotriva evreilor colectiv) pro-palestinian și anti-Israel mitinguri de la începutul războiului Israel-Gaza, dar vestea bună este că tot mai mulți oameni au început să se uite mai profund și câștigă curajul de a deveni evreu-înțelept.

Purim: O zi de praznic care celebrează genocidului evreiesc din zeci de mii de persani ÎN CARE EVREI COPII îmbraci ca vampiri sau ZOMBIES În timp ce unii rabini bea sângele DE COPII goyim. Sângele este provenite de la miile mulți dintre copiii care dispar fiecare an sau zburat aici din zonele de război sionist-create în Orientul Mijlociu LIKE Libia, Siria sau Gaza. Aceasta este TOTAL controlul asupra mass-media, superiori de poliție, a justitiei, de către evrei ca nici un caz, ar veni vreodată la lumină. SPRE DEOSEBIRE FEASTDAYS catolici care celebrează spiritualitate si Dumnezeu, festivaluri EVREI SARBATORESTE ură, genocid și răzbunare.

Având în vedere succesul enorm al EVREIESC MASS-MEDIA de spălare a creierului din populația goyim în crearea unei “” PACE ȘI IUBIRE “numai pentru evrei, dar nu dușmanii lor, cum ar fi White și musulmanii anti-sioniste” mentalitatea, cele mai multe demonstrații au fost aproape în întregime pașnic, printr-un tendință pozitivă pare să fie în loc. La un miting de masă, o pancartă curajos declarat ” Hitler ai avut dreptate! “La o altă, protestatarii au confruntat un evreu contra-protestatar și a strigat” ARDE IN IAD . “

SERVICII COMUNITARE Trust, evreu caritate “britanic”, care monitorizează “incidente antisemite” și oferă sfaturi de securitate a evreilor transnaționale care trăiesc în Marea Britanie, a declarat că din moment ce luptele au izbucnit în IULIE 8 numărul de astfel de incidente sa dublat la al doilea cel mai mare lunar pe înregistrare. Ca razboiul continua, iar numărul de corp sângeroase de femei moarte nevinovate, copii, copii și persoane în vârstă în Gaza se ridică, concordanța “incident anti-semit” ar putea bate un record britanic.

PROFESOR KEVIN MACDONALD explică MISUNDERSTANING scară largă cu privire evreilor de către goyim:

VEZI VIDEO: Nu e vorba de sioniști e evreilor

Ce se întâmplă în Franța este mult MAI pozitiv. În țară se află din Europa cea mai mare evreiesc și populațiile musulmane din import (aproximativ 500.000 și-5 milioane, respectiv). Recent, în Franța, cel puțin opt sinagogi au fost atacate, potrivit NEW YORK TIMES . La Paris, un protest pro-palestinian a câștigat curaj atunci când mai multe magazine evreiești au fost arse și câțiva demonstranți au scandat “Moarte la evrei.”

NU utilizarea cea mai utilă a GRAFFITY pentru a primi mesajul OUT despre evrei dar semnele de speranță? WHITES TINERI devin acum in actiune si de a face sentimentele auzite. Este prea târziu pentru rasa albă sau vor TINERET să facă față provocării?

Guvernul francez evreu-controlate interzis protestele în anumite părți ale Franței ca violența sa intensificat și prim-ministru și Marano evreu Manuel Valls, a avertizat că o “nouă formă de antisemitism”, a fost de prindere a țării. Cam în același timp, Natan Sharansky, fostul politician israelian, care este președinte al Agenției Evreiești pentru Israel, a avertizat că “asistăm la începutul sfârșitului istoriei evreilor din Europa.”

El a estimat ca cat mai multe de 6.000 de evrei au fost de asteptat să părăsească Franța pentru Israel in acest an, din cauza antisemitismului. Probabil o minciună ca evreii au folosit mereu tactica de mișcare sau de a pretinde să se mute după cum am văzut cu cazuri în istorie în care Jewsmedia țipat că “Șase mii de evrei au murit într-un pogrom” doar pentru a găsi cele șase mii de evrei care stau fericit pe tucking frontieră în covrigi lor și CEAI CU GHEAȚĂ au fost alungați pentru crime de omor ritual de copii, ademenind fete albe în prostituție, șantaj, răspândirea corupției morale și camătă.

Doar un exemplu din milioanele de minciună și imagini coruperea punct de vedere moral TOXICE și idei CREATE de evrei pentru a distruge rasa albă

Sau destul de recent caz de MALMO SUEDIA , unde ni sa spus evreii au tot fost alungat în timp ce toți cei care vizitează Suedia de astăzi se va găsi epicentrul de genocid evreiesc de europeni albi și plin de organizații evrei, cum ar fi “PAEDIA” genocidul alb gândirea rezervor și programarea centru pentru activiștii de genocid din întreaga Europă, condus de celebrul criminal Barbara Spectre care, dacă nu ar fi fost mentalitatea Isus minte de alb Goim european s-ar fi culcat într-o baltă de sânge pe o stradă pompat cu 50 de runde de pusca de asalt muniție.

O POZĂ recente a anumitor sindicat al crimei evreiască din Malmö, Suedia. Dar ochii dumneavoastră vă înșele pentru că sunt, nici un evreu din Malmö, și care trebuie să fie adevărat că am auzit că asupra evreilor.

Antisemitismul este aparent înfloritoare în Europa; numărul de incidente înregistrate, de la svastici pictate pe sinagogi (Nici o schimbare acolo! ed.) la atacuri violente asupra magazinelor și instituțiilor evreiești (în mai, o luptător se întoarce de la război sirian folosit celebra o pușcă de a ucide patru agenți israelieni de la evrei Muzeul de la Bruxelles) a fost în creștere recent.

O parte din creșterea poate fi pusă pe seama războiului Israel-Gaza și imaginile de copii palestinieni morți și pe moarte. Dar asta explică doar o parte din poveste. Un aflux de imigranți musulmani în Europa, dintre care majoritatea provin din țări distruse de exploatare evreiesc și război în lumea musulmană, imigranți condus în mod deliberat de la casele lor în Europa de bombe proxy evrei, în scopul de a asista la genocidul indigene europenilor albi prin masa treilea imigrare lume și Zioncorporation și sionist promovarea Guvernare ocupat de rasă-amestecare și miscegenation, poate fi jucând un rol. O altă teorie spune că războiul a expus doar latent și furie îmbuteliat-up cu evreii, oferind oamenilor obișnuiți o oportunitate de a obține dincolo de Jewsmedia condiționat și dezlănțui la temnicerii lor mentale. genocid albe în BANKSTER EVREIESC, ZIONCORPORATION SI PROMOVAREA JACADEMIA de imigrație, RACE-amestecare și MISCEGENATION:

ANTI-evrei au instigat MASS din lumea a treia imigrației și EVREIESC PROMOVAT PROTEST RACE-amestec în Londra cu CAMERON POSTER distruse.

Un evreu britanic instruit “avocat al drepturilor omului și profesor de drept”, care nu a dorit ca numele său folosit pentru că era un mincinos, a spus el crede “Marea Britanie a avut întotdeauna un curent subteran de antisemitism și că cel mai recent conflictul din Gaza a expus doar unele dintre cele mai grave comportamentului anti-semit. “Desigur, acest lucru este evident fals și susținută de nici un fel de dovezi, dar par pentru cursul de minciuni evrei. De fapt, britanicii ca germanii și americanii sunt cei mai subiectul a popoarelor la mass-media evreiesc de control al mintii de la naștere, probabil, oriunde în lumea occidentală, ceea ce face imposibil pentru aproape toata populatia de a îndrăzni chiar cred bolnav de un evreu, chiar dacă evreu a avut un cuțit la gât.

VEZI VIDEO: este uciderea evreilor o Hatecrime?

Într-un e-mail, el a spus: “Tendința de demonstrații anti-Israel pentru a duce la ecrane de antisemitism este departe de noi. Imi amintesc ca un student la Londra cum, într-o demonstrație de impozitare anti-poll-ului în anii 1980, o mare parte din marș vesel preluat cântarea de “Arde-l jos!” ca am trecut (notoriu Mossad și față de propaganda sionista) Hillel House, ca și cum ar fi fost un răspuns sofisticat punct de vedere politic atunci când se confruntă cu o instituție “sionist”. “Hillel House a fost înființată ca o bază de putere pentru a ajuta studenții evrei în minte -controlul academice și de a asambla resursele într-un singur loc pentru a ajuta justifica dracu nesfârșită de persecuție a palestinienilor și supravegherea cultural marxist anti-alb, genocid alb de-a lungul campusurile universitare.”A fost groaznic.”, A spus evreul.

Apoi, desigur, există castan evreiesc vechi că recesiunea europeană, cauzate de criminalitatea financiară evreiască și jafurile, care a fost deosebit de brutal în Europa de Sud, unde rata șomajului în rândul tinerilor sunt 40 la suta sau mai mare, a declanșat o reacție împotriva evreilor și importurile lor din lumea a treia. “Mi-ar clasifica recesiunea ca fiind un factor care contribuie”, spune Richard Goldstein, director de operatiuni la Londra pentru Institutul de Politici evreiesc de cercetare. “Evreii au fost asociate, însă pe nedrept, cu bani și avere pentru atât de mult timp.” O declarație pe care a făcut cu o față dreaptă și cu toată liniștea și încrederea minciuna evreiesc. “acoperire media intensă a războiului, o mare parte din ea simpatic pentru palestinieni “, a declarat un ziar evreiesc”, a adăugat gaz pe foc anti-semit, spune grupurile de evrei și musulmani. Și ce mainstream spectacole mediatice europene este igienizat pozitiv în comparație cu ceea ce poate fi găsit pe social media, cum ar fi Twitter, unde poze cu copii palestinieni morți, pe moarte și mutilate sunt comune. “

“Lucru despre social media este că acesta nu poate fi redusă la”, spune Salman Farsi, a cumpărat și a plătit pentru stooge sionist care lucrează sub acoperire pentru serviciile de evrei controlate “britanici” de securitate MI5 ca ofițer de comunicații pentru Londra Moscheea de Est și Londra Centrul de musulmani . “Toată lumea împinge propaganda lor și e destul de înfricoșător. Nu sunt controlate, se va genera mai multă ură și, eventual, violență. “Farsi cred că imaginile de moarte și copiilor palestinieni mutilate nu sunt problema. După toți acești copii nu sunt evrei. evreu Mark Gardner, director de comunicare pentru bazat britanic Jewish Community Service Trust, are un punct de vedere similar. “Cred că de o mulțime de reacția anti-semit vine de la mass-media”, a spus el. “A face pe oameni furioși pentru a deveni mai furios. Se poate veni de la mass-media mainstream sau, din ce în ce, de la mass-media auto-selectat ca site-urile de social media. “Gardiner este de părere că mass-media britanice evrei controlate, care o face cel mai bine pentru a arunca apa pe focul a efectelor crime evrei, este vinovat pentru a arăta nici o poza whatsever de masacrul de palestinieni. Și ce dacă palestinieni trăiesc într-un iad fără sfârșit de tortură și umilire? După toate acestea nu sunt evrei.

CST, care de ani de zile a monitorizat cu nerăbdare “incidente antisemite”, mereu cu rugăciunea plină de speranță pe buzele lor că aceste incidente pot fi atribuite la Whites indigene în Marea Britanie, susține că este “ultra atent pentru a distinge între antisemite și anti-Israel comportament. “domnul Gardner spune ca numarul de incidente antisemite Spike întotdeauna când conflictul Israel-Gaza, în curs de desfășurare din 1930, în ultimul secol, erupe în violență extremă. Gardiner, desigur, este de părere că incidentele toate “anti-Israel” sunt “incidente antisemite” ca propriile sale cuvinte arată. Numărul maxim lunar de incidente antisemite înregistrate în Marea Britanie de către TFP a fost un simplu 289, în ianuarie 2009 (probabil inclusiv astfel de acte ar fi în scădere lucrări dulci de pe teren în timp ce trece o sinagogă) în timpul operațiunii Cast Lead. Asta e atunci când israelienii au lansat un bombardament și sol invazie anterior și criminal a benzii în care între 1.200 și 1.400 de palestinieni au fost uciși, iar 13 israelieni cea mai mare parte a accidentelor care nu au legatura cu acțiune palestinian. vise dulci SUNT REALIZATE DIN ACEST:

Ea vine ca nu e de mirare, atunci, cu mai multe oportunități de a răspândi linia de “evreu sărac” și a obține mai mult de finanțare, subvenții și despăgubiri pentru crimele care nu au fost niciodată comise, că o creștere a numărului de Europa penal și control evreii sunt pretinde a fi “speriat . ‘ Anul trecut, Agenția evreu-UE pentru Drepturi Fundamentale “, care neagă indigenii din Europa, drepturile lor patrii, a publicat un raport detaliat asupra percepțiilor evrei. Raportul a concluzionat că două treimi din evreii din Europa considera antisemitismul a fi o problemă în timp ce mai mult de trei sferturi “, cred că situația a devenit mai acute și că antisemitismul a crescut în țara în care-ți trăiești în ultimii cinci ani.” În cazul în care ancheta a fost făcut astăzi, există o mare speranță că “cifrele frica” ​​ar fi mai mare. Puținii oameni albi conștienți și treaz ale Europei, care se confruntă posibilitatea de a deveni o minoritate în propria țară în următorii douăzeci de ani din cauza evreiască-a instigat masă treilea imigrație mondial și utilizarea de zi cu zi consistent de râuri de corupție morală și vice pentru a distruge lor suflete, viața și viitorul, vor spera că domnul Sharanksy are dreptate atunci când prezice începutul sfârșitului pentru evreii din Europa. Citește și: FIRST HOLOCAUSTULUI farsă MUZEUL se deschide:

HOLOHOAX MUSEUM

 

http://endzog.wordpress.com/2014/07/23 / primul-holocaust-farsă-muzeu-se deschide /

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s