Cand FILMUL Planeta maimutelor e considerat hasbara

Planet of the Jew Apes

erol-mid-way-through-yet-another-christlike-socialexperiment-exposing-the-psychopath-criminals-working-as-police-lawyers-judges-and-social-workers-in-scotland

Toate FILMELE sunt despre noi, chiar aici, chiar acum. Planeta din seria film Apes este despre noi, evreii sunt Apes, iar neamurile de oameni. Cei mai mulți oameni s-ar eticheta această afirmație “antisemit”. Dar pantoful se potriveste, războiul este între evreu Apes și restul omenirii, ele sunt diferite de la noi, aproape ca în cazul în care acestea sunt o specie diferită.

Cine este responsabil pentru criza financiară, criza de imigrare, criza educație? Cine a început războiul drogurilor, războiul de TEROARE , război pe armele noastre? Cine a distrus libertate american? Evrei. A fost acest zeu al naibii de trib de evreu Apes care spurcat America! Fiecare evreu știe acest lucru, dar neagă complicitate ca un act de solidaritate, neamuri sunt în mare parte constienti de situația lor, ei neagă, de asemenea, cine este responsabil, din cauza convingerilor lor biblice.

În filmul the Apes au un biologic VIRUS care le-a facut MAI inteligent, astfel încât acestea ar putea avea asupra oamenilor. În viața reală evreii sunt infectate cu un virus memetică monoteist Dumnezeu care le face incredibil de nebun cu putere. Cum ați acționa în cazul în care ai crezut te divin și ales ca emisari ai singurul Dumnezeu adevărat?

Religia iudaică este o contagiune cont de faptul că a transformat planeta pământ într-un iad sfânt.Monoteismul este sursa de intoleranță politic pentru alții, evreii nu pot obține, împreună cu cineva pe picior de egalitate, ei doresc doar să domine. La naiba aceste monoteiști, Dumnezeu le-ar condamna la iad!

Filme si suprematiei EVREIMII

Cei mai mulți oameni nu înțeleg că Vampire și zombie filme sunt moduri subconștiente de a exprima o parte din noi înșine, că nu suntem pe deplin conștienți. Nu ne putem confrunta cu propriul nostru comportament așa că sunt atrași de teme de film care ne spun ceea ce nu poate fi spus în conștiința rațională.

BRD_beneath1_Planet_of_the_Apes_blu-ray

De exemplu, în original 1968 Planeta maimuțelor film astronaut Charlton Heston este capturat de Apes și defilat în fața instanței de judecată simian. Instanța maimuță îl găsește vinovat, pentru ca el este om, și nu face parte din tribul. Aceasta este o metaforă exactă pentru orice palestinian într-un tribunal Israel, ei sunt vinovați, atunci când au mers la ușa din față, pentru că ele nu sunt un membru trib, nu un evreu, nu ales, nu sfânt și, astfel, vinovat de naștere.

Cele mai multe sunt programate pentru a vizualiza compararea evrei ca Apes ca un punct de vedere extremist dar, evident, nu înțeleg cum evreul crede cu adevărat. Tratamentul zilnic de palestinieni este o dovadă a tezei evreu Ape, bombe Israel Gaza cu avioane de luptă avansate, ar fi în mod obișnuit ca să tăiați unghiile.Imaginați-vă dacă Obama a folosit avioane F-16 pentru misiuni de bombardare de rutină de ghetouri Atlanta pentru a face evreii sigur acolo. Acesta este viitorul nostru.

Israelul este în scădere bombe și furnizarea de plumb de la sine cetățenilor în Israel, o crimă de război grave pe care le raționaliza a lumii. Ei susțin această mentalitate suprematiei care le conduce la acest comportament extremist, ei nu se vedea frați egali între națiuni. Prim-miniștri israelieni sunt adesea citate declarații revelatoare ale acestui punct de vedere pe care le dețin.

“Rasa noastra este Rasa de Master. Suntem zei divini pe aceasta planeta. Suntem la fel de diferite de rasele inferioare ca acestea sunt de la insecte …. Alte rase sunt bestii si animale, bovine la cel mai bun. Destinul nostru este de a se pronunța asupra rasele inferioare Masele vor linge picioarele si ne servi ca sclavi. “- Menachem Begin

Fiecare ales oficial de sus israeliene reflecta aceasta atitudine larg răspândită în rândul populației evreu Ape.Nici un evreu nu poate deține funcții de conducere, cu excepția cazului în care au această mentalitate extrem.Toti evreii sunt adapostirea meme superioritate, toți evreii sunt suprematiști, nu doar Menachem Begin sau sioniști, toate practicarea evrei și creștini și musulmani sunt infectate cu virusul monoteistă Dumnezeu.

Evreii sioniști infesta Americii și-au infectat o mare parte din populația creștină cu filozofia sionist, merge atât de departe ca chiar formarea de poliție ca agenți ai Sionului. America este în pericol de moarte de a fi ras.

Israel a făcut la 911, un fapt care neagă aproape fiecare creștin. Deoarece Americii acceptă 911 și numeroase alte false STEAGURI , și lupta războaiele pentru Israel, ea este o națiune răsturnat de infestarea tribal în. Amerika este mai mare Palestina, care coboară în iad evreu .

Planet of the Apes este despre America, filmul original produs în 1968, la sfârșitul coada de războiul din Vietnam este de aproximativ o națiune zdrențuită sub dominație străină de evreu Apes. Charlton Heston joaca un astronaut american care sa prăbușit pe o planetă stranie, o planetă condusă de Apes. Scriitorul Eric Greene, care scrie despre aceste filme ca mitologie american, nu pentru a informa cititorul de care este, de fapt cauzează probleme în cadrul.

618155-L-1_233_356_c1

Această metaforă Ape reflectă perfect preluarea a Statelor Unite de către o putere ostilă … o putere evreiesc, tribalism evreiesc. Evreii sunt, evident, prejudiciabil Apes.

Locuitorii din America sunt complet confuz cu privire la ceea ce se întâmplă la libertate și la Hollywood faceBANCA face filme mitologia americane ține toată lumea confuz cu mitologie moderna, nu lăsa pe faptul că este evreii fac prejudiciul.

Antisemitismul Ploy

Antisemitismul este un truc politic folosit pentru a potoli furia asupra comportamentului evreiesc scandalos.   Evreul nu este în măsură să se vadă pe sine ca modul în care alții îl văd, evreul narcisist patologic are o reacție smucitură genunchi la orice critică.

Când credeți că sunteți o ființă divină și toată lumea o insectă, care trebuie să fie strivit sub călcâiul evreului superioare, atunci tu nu suferă critici cu grație sau în liniște.

Wikipedia definește antisemitismul ca discriminare, ostilitate sau aduce îndreptate împotriva evreilor , care este un mod inteligent de a acoperi faptul că indignarea este de peste un comportament evreiesc . Atunci când nu urlă despre rasism, evreu Apes sunt ocupate editarea enciclopediei online, astfel încât să nu te descoperi care inamicul într-adevăr este și modul în care acestea sunt lucrezi peste. Admite de a folosi meme antisemitismul ca un truc, ca un truc. Evreul are nici o problemă situată la inferiorii lui goyim la fel cum nu au nici o problemă squishing un bug.

Inferior spiritual evreu crede că este divin și tratează alții ca în cazul în care acestea sunt câini. Poate că ar trebui să le numim maimuțe tipa sau cimpanzeii urlă. Evreul este o gură egoist puternic, dacă ne-am trata pe evrei ca ne-au trata chiar acum, evreii ar fi în stradă țipând crimă sângeroasă. Evreul judeca este complet convins de statutul său divin revelat prin prețurile lor dăunătoare.

“Suflete ale neamurilor sunt de un ordin cu totul diferit și inferior. Ele sunt total rele, cu nici un fel de calități mântuitoare … Dacă fiecare celulă simplă într-un corp evreiesc implică divinitate, este o parte din Dumnezeu, atunci fiecare fir de ADN-ul este o parte de Dumnezeu. Prin urmare, ceva este special despre ADN-ul evreiesc. 

– Rabbi Yitzhak Ginsburgh

Evreul nu este încă dezvoltat de ființă umană, el este încă un maimuță naibii într-un corp uman. Evreul nu este superior, dar un inferior spiritual, lipsit de un adevărat suflet uman. Pentru a acoperi acest fapt de comportamentul lor colectiv evreul apoi face declarații scandaloase despre sufletul evreiesc, în comparație cu neamuri.

“Ce vei face dacă voturile Knesset pe un proiect de lege legalizarea căsătoriilor între homosexuali?
În nici un caz. De asemenea, un evreu nu se poate căsători cu o gentile.Is că același lucru?
Noi nu recunoaștem nici unul din ei. Și, oricum, un evreu are întotdeauna un suflet mult mai mare decât un neevreu, chiar dacă el este homosexual. “

– Ministrul adjunct al Afacerilor Religioase, rabinul Eli Ben Dahan

Acesta este modul în care gândește un oficial de stat israelian, imaginați-vă dacă el a făcut această afirmație în America de americani? Aceleași persoane se pronunțe America, pe care le dețin Americii , și pe care le folosesc ei ca un sul ​​de hârtie igienică, și atunci când se face ele vor dispune de americani la fel cum Apes vâna oamenii în Planet of the Apes filme.

Evreul îi place să dezvălui destinul tău în filmele sale, că modul în care-l accepte așa cum se face reale.Sunați-l programare predictive sau poate ei doar realitatea vieții de zi cu zi în Amerika care continuă să accepte pentru că tu crezi în zeul evreu și sunt vinovat pentru crima de a fi născut într-o planetă deținută de mai sfânt decât tine evreu Apes.

Evreu Ape Mitologie

Toate se învârte în jurul ego-ul evreu, Dumnezeu orbitează evreul, evreul este convins de supremația lui că întreaga literatură este din propria autor, Biblia este scrisă de către evreul care a plagiat alte mitologie și atribuie-l la tribul lui, apoi deținut de dacă el a scris-o. Astfel, toate sfinte evreiești CĂRȚILE sunt înșelătorie tribal.

planeta-de-a-maimutelor-Moise-540

Jude Law este moștenirea de durată de modele de gândire evreiești, apologeții descrie originea statului de drept, de la Biblie în termeni stralucitoare. Creștinii îndoctrinați în evreu meme judecată dragoste pentru a ajuta subjuga oameni liberi de drept evreu, sunt mândru de a spune ” orice genunchi se va pleca la Domnul “ .Creștinii sunt posedat, sub vraja magiei negre din Biblie, ei au sacrificat umanitatea lor într-o încercare de a fi la fel ca evreul, ei sunt robi ai evreului la fel ca în filmul Ape.

Orice act criminal a lui Obama este “legal”, în conformitate cu legea care evreul controlează. Statul are un dublu standard, regulile de omor nu se aplică în cazul în care le schimba numele de crima de a acționa de auto-apărare în numele securității naționale. Liderii acestei țări nebun sunt ucigași în masă, escroci, hoti si ajung departe cu acest comportament, deoarece tot ceea ce fac este în limitele legii.

Atât timp cât este legal, majoritatea creștin acceptă actul, pentru că dacă este legal, atunci ea este de la Dumnezeu. Națiunea este o nebunie să accepte această manipulare jocuri de cuvinte. Uciderea de oameni cu drone este încă o crimă. Evreul este folosind Amerika de a stabili un stat o lume sub bara de fier a suprematiei evreiesti.

1373219286_L8QGY1bQTKyrJe9sxmXb_moses

Legea nu a fost niciodată un dar de la Dumnezeu, nu a existat nici un Dumnezeu dă legea lui Moise, Moise un alt mit furat. Legea este impusă populației prin folosirea de Dumnezeu mitologie, astfel încât masele să accepte în mod voluntar Jude Law, subjugarea a terenului de evrei. Ca Amerika se duce în jos în flăcări, fiecare represiunea de stat de poliție va fi justificată de către politicienii și mass-media, și fiecare act barbar de maimute evrei se va face legal.

Evreul schimbă legea, ca și cum el era Dumnezeu cel Atotputernic. Aceasta se datorează faptului că Jude Law este judecată tribal evreiesc pe ne-evrei. Neamuri consideră incorect legea ca a lui Dumnezeu și doar.Dar nu se datorează faptului că Dumnezeu este o ficțiune și legea dicteaza arbitrare ale evreului ca el domnește peste voi. Legea este mitologia evreiasca crezi adevărat, nimeni nu are jurisdicție asupra ta.

Observați cum nu polițist este acuzat de omor deosebit de grav în aceste zile. Nu va fi nici o dreptate, atât timp cât se pronunțe evrei. Legea nu este doar, nu este al lui Dumnezeu, nu este bun sau chiar necesar.Legea este aspectul de justiție, folosind magia formalitatea procedurilor și obiceiuri administrative, în acest fel judeca evreu Ape puteți judeca și ascunde în spatele regulilor sale care nu ati agreat sa.

America este acum evreu Ape colonie penală Amerika , un stat polițienesc în care prostit masele goyim sunt conduse de evreul și legea lui și instanțele sale. Cele prolifici show de televiziune de supraviețuire sunt profeția de propriul nostru viitor, filmele de la Hollywood sunt perspective profetice ale vieții americane, un viitor sumbru întunecată a oamenilor sub dominație evreiască.

Planet_Of_The_Apes_2068

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s